©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

- T R U S T   L O V E  -

Velkommen, Pilgrim

LAD OS FØLGES AD PÅ LIVETS REJSE

Kæreste Pilgrim,

Over de seneste måneder har jeg arbejdet intensivt på at skabe et nyt virtuelt univers, hvor du og jeg har mulighed for at følges ad som pilgrimme i Livets Store Skole. Hvor vi har mulighed for at mødes i dét, jeg kalder "natural born peace within" - den frydefulde fred og magi, der opstår, når blot vi tillader vores opmærksomhed at ​hvile med dét, der altid har været, men som vi måske har glemt for en stund.

Nu er jeg klar til at dele dette særlige univers med dig, og det glæder mig uendelig meget. Som velkomstgave har jeg skabt en healende meditation, som du frit kan downloade til og med d. 12. december, 2016. Herefter vil den være tilgængelig i Pilgrimshoppen. 

Jeg inviterer dig til at gå på opdagelse i mit 'nye hjem', og hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller blot har lyst til at sende en hilsen.

 

Namaste

Pernille Mouritsen

VELKOMSTGAVE

Brug denne skønne healende mediation til at finde indre fred i en travl hverdag - og måske som støtte til at tilgive og slippe de oplevelser, gode som svære, som året har budt på, inden det rinder ud.

HEALENDE MEDITATION TIL DIG

PILGRIM AF LIVET