©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

UPDATE: Trust Love

DEN TILLIDSFULDE PILGRIM

Kæreste Pilgrim,

Hvis du har fulgt mig på min rejse, vil du vide, at de seneste måneder for mig har budt dybe forandringer i mit indre såvel som ydre liv. Det, der startede som min sjæls stille hvisken, forvandlede sig henover den forgangne sommer til en insisteren på, at jeg bevægede mig ind i det rum, hvor disse forandringer fandtes. Ind i det rum, hvor jeg kunne være stille med dem, og give dem den opmærksomhed, de så inderligt fortjener.

 

Da jeg i juli måned åbent valgte at gå stilhedens vej, var det netop for at kunne det - fordi jeg intet andet valg havde, og har, end at være tro mod og ære vejen jeg vises. Også når det byder mig at vandre i stilhed, og følge uvishedens guidance ind i det, der gerne vil udkrystalliseres for mig.

 

Og det er så her, jeg står, kære Pilgrim. Midt på min egen pilgrimsfærd på det nyes vej, hvis afsløring mit hoved så gerne ville forudsige tidspunktet for, og min sjæl ved, kræver min ubetingede tillid og tålmodighed. Det er min vandring ind i det nye, som Universet arbejder på at tydeliggøre for mig, og det eneste jeg kan gøre, er at følge med. Jeg må gå hele vejen i tillid til, at dét, der er sandt for mig er sandt for mig - og at det er godt.

 

Trust Love har virkelig for mig fået en helt ny og ganske særlig konkret betydning i disse måneder, og jeg må sande, at svaret på, hvornår det nye er klar til at blive åbenbaret, endnu ikke er mig kendt. Mit dybtfølte ønske er, at du, som jeg, kan gå den tålmodige og tillidsfulde pilgrims vej.

I største kærlighed og taknemmelighed,

Pernille Mouritsen

PILGRIM AF LIVET

Åbninger til dig

At Pernille vælger den stille vej, betyder ikke, at der ikke findes åbninger for dig - åbninger, der stadig giver dig mulighed for at være i kontakt med Trust Love. 

Det er endnu muligt at booke en reading på telefonen, omend tiderne er ganske få. 

Billeder fra Verdens Tag

I september drog 14 modige Pilgrimme til Tibet for at opdage, hvad mødet med dette særlige sted og folk, midt i Himalayas storhed, havde at fortælle netop dem, på deres sjælerejse.

 

At sætte ord sådan en rejse er svært - måske endda umuligt - og du får derfor 'blot' billederne fra rejsen. Måske du kan lade dem inspirere dig dybere ind i din egen pilgrimsfærd, ind i det, der er sandt og godt for dig.