Gathering Love Templet

INVITATION TIL ÅNDELIG FORDYBELSE OG MENNESKELIG VÆKKELSE

golden_art_32.png

kom indenfor i templet

Gathering Love Templet inviterer dig indenfor i en verden af kanaliserede budskaber, healing og meditationer - af Shamanisme, hjertelig inspiration, og meget mere. 

Hjertelig velkommen!

"Smukke menneske,

 

Det er med den største glæde og ydmyghed, at jeg byder dig velkommen i Gathering Love Templet.

 

Gennem mange år har jeg følt mig kaldet til - og arbejdet med - at hjælpe mennesker til at opdage deres åndelige enhed, deres spirituelle gaver og den kærlighed, glæde og frihed, der er tilgængelig for os alle hele tiden. Jeg ser igen og igen hvordan det er vigtigt at vi ikke glemmer ånden, eller gør den til det eneste rette - jeg ser hvordan vi på alle måder kan finde frihed i livet, ved at bringe ånden her ned på jord, til vores hverdags levet liv, og derigennem vækkes til et liv i balance og frihed. 

Alt mit arbejde - formet igennem Livets Store Mester, Hverdagen - har jeg nu samlet og gjort tilgængeligt i dette Tempel, der i marts 2020 kom til mig med navnet "Gathering Love".

Det er mit inderlige ønske, at du inspireres til at gå på opdagelse i Templet, der i sin essens er skabt i og af kærlighed til dig. Endnu engang, rigtig hjertelig velkommen.

Namaste"

- Mandira

Du inviteres til at møde dig selv igennem det spejl, Mandira og Universet holder op for dig. Du er både disciplen og mesteren, det er én og samme rejse, og dette tempel er skabt for at vække både det personlige og åndelige aspekt, til enhed. 

Templet kalder på, at du tør fordybe dig, tør lytte til stilhedens stemme og visdom, for der igennem at bevæge dig endnu friere, lettere, mere tillidsfuldt gennem din rejse i livet. 

 

Templet er skabt og vedligeholdes af Mandira, som igennem mange års arbejde som Mystiker og Pilgrim af Livet, selv har gået vejen og nu byder dig velkommen indenfor.

filigran_guld a.png
AO0I5330.jpg

Privat

Facebook-fællesskab 

Gathering Love har sit eget private fællesskab på Facebook, hvor du har mulighed for at dele dine oplevelser og blive inspireret af andre.

AO0I8178.jpg

Åndelig og menneskelig støtte hele året

Som medlem har du fri adgang til alle de optagelser, der skabes til hver af de unikke Gathering Love-morgener. Et kæmpe bibliotek, skabt til dig og din vækkelse. 

filigran_guld a.png
trust love banner_blomme.jpg

Gathering Love Templet lever, ånder og udvikler sig præcis som de mennesker, der bruger det - præcis som dig. Hver optagelse er unik i sit afsæt og det samme er det der deles, det betyder også at du i templet,  finder over 100 unikke optagelser, som er skabt i og af de uendelige nuers visdom.

 
AO0I8255.jpg
"Seek the light, for it will show you the way. in darkness, look for that beam of light, no matter how small. It will guide you home - home to where your soul resides." 
- Mandira

Med disse udvalgte lydfiler, kan du få et lille indblik i noget af al den kærlighed og visdom, der flyder i Templet, og som er tilgængelig for dig som medlem.

Lydfilerne er fra de særlige Gathering Love-morgener, som startede tilbage i marts 2020, og som i skrivende stund er sat på pause.
Bliv medlem her.

 
 
Trust Love Banner_rev.b.jpg

Som medlem af Gathering Love Templet inviteres du til at fordybe dig i dit livs rejse - at dedikere dig yderligere til at ville forstå, heale og vække alt det, der er dig. I sin enkelhed er du inviteret til at dedikere dig, til at blive støttet og holdt i den mest kærlige omfavnelse. 

AO0I7263.jpg

Dedication Medlemskab

kr. 69,-

om måneden.

Medlemskabet indeholder
  • Privat Facebook-fællesskab.

  • Adgang til online biblioteket med alle tidligere optagelser med healing, meditationer og kanaliserede budskaber.

  • Medlemsrabatter på online undervisning og udvalgte live kurser.

  • Adgang til det årlige Gathering Love Summit til særpris.​

Tilmeld dig for 1/2 eller 1 helt år ad gangen og opnå yderligere rabat.

Vigtig information

PRAKTISKE OPLYSNINGER OM DIT MEDLEMSKAB

Et kæmpe bibliotek

Alle optagelser er indekseret som i et kæmpe bibliotek, hvilket vil sige, at du kan søge efter dato, eller vælge, om du vil guides i meditation, healing – om det er kanaliseringerne, du skal bruge, eller den kærlige inspiration til hverdagens åndelige og personlige vækkelse.

Dette er blot et lille kig ind i de kategorier, vi har lavet for at hjælpe dig finde netop den inspiration, du skal bruge. Når det er sagt – ja, så er juni måned helt uden kategorier. Det er som at trække et tarotkort: i dyb tillid vælger du din optagelse, og ved, at universet guider dig på fineste vis. Det er faktisk det samme, der sker hver eneste morgen i Gathering Love. Vi sætter os i tillid til universet og guides derfra. 

Ingen binding

Du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab. Husk blot at gøre det inden udløbet af en måned.

Medlemskab til særpris

Har du købt dit medlemskab til særpris, gælder denne sålænge du vælger at være medlem. Opsiger du dit medlemskab for derefter senere at oprette dig, frafalder særprisen.

Rabatter

Medlemskabet giver dig adgang til rabatter på de fleste online produkter, samt udvalgte live produkter.

Sprog

De fleste af optagelserne fra Gathering Love-morgenerne er på engelsk.

 

Bente Schibye

"Jeg er så taknemlig for, at Pernille Mandira har skabt dette rum fyldt med kærlighed og glæde, hvor hun fortsætter med at øse af sin visdom og kærlighed..."

Lone Skovbo

"Det er helt ubeskriveligt hvad det betyder for mig at være blevet “holdt” af de fantastisk transformerende meditationer hver morgen gennem denne turbulente tid..."

Søs Rask

"Pernilles arbejde og gave i Gathering Love har bidraget til store forandringer, til stor glæde, til nye tematikker at gå med, til dejlige dybe refleksioner, til nye vaner – til kvantespring..."

 
AO0I8082.jpg