©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Stille nærvær

MEDITATION & DYB HEALING

Det er mit ønske med disse stunder at skabe et rum for dig, hvor du alene, i nærvær med andre, kommer tættere på tilliden til at være den, du er. 
Så meget forvirres vi med på vores daglige rejse i livets skole, og ind imellem må der stilhed, eller et rent defineret rum til - hvor kun du er dig selv nærmest - for at vi kan finde vej, finde hjem. 

Disse aftener er meget simple i deres struktur; vi mødes online, hvor jeg vil åbne forskellige typer af meditationer, som vi er i sammen. Hver aften vil åbne for et tema, en energi, som skaber rum for dyb healing.

Efter meditationen vil jeg åbne for muligheden for en kort sharing, dog er det ikke sikkert, at alle kan få plads - men det er egentligt ikke ordene, der er så vigtige her, det er rummet vi sammen skaber, hvor vi gennem hinandens tilbud om nærvær, finder tillid til at åbne mere af den, vi er. 

"Livet uden forventninger, uden 'rigtigt og forkert, godt og dårligt', er vel egentligt en del af det, vi alle må åbne vore hjerter mod, hvis vi ønsker at betræde broen fra den duale til den non-duale verden. Fra adskillelsens dybe smerte til enhedens vished og kærlighed".

- Pernille Mandira

Vigtigt

OM AT MØDES I STILLE NÆRVÆR

 • Vi mødes for at skabe et rum, hvor stilhed, meditation og healing får lov at flyde frit. 

 • Vi mødes online i et rum, hvor vi både kan se og høre hinanden. Du vil modtage et link til download af det program, der bruges på disse aftener. 
   

 • Vi har alle dyb tavshedspligt; rummet er helligt og forbliver sådan!
   

 • Send en mail til connect @ trustlove.dk for at tilmelde dig de enkelte aftener - du vil modtage en mail med åbning til aftenens tema, få dage inden det enkelte rum åbnes. 
   

 • Du får tilgang til rummet, når din betaling er modtaget enten på MobilPay eller via bankoverførsel. 

  Faktura fremsendes efter tilmelding. 
   

 • Prisen for disse aftener, som vil vare fra 1,5 - 2 timer er
  kr. 120,- (deltagerantallet er begrænset)

Show More

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATOER​​

 • 27/3-2019 kl. 19:00 - OSHO Chakra Meditation

 • 18/4-2019 kl. 19:00

 • 09/05-2019 kl. 19:00
   

Flere datoer tilkommer, de føres til siden løbende.

STED
Hjemme hos dig, eller hvor du kan være med din computer og skabe et stille, uforstyrret rum til fordybelse og meditation. 

PRIS & TILMELDING
Hver aften koster kr. 120,-.
Når du tilmelder dig, vil du få dage inden hver aften, modtage en mail med information om selve aftenen og dens indhold.
 

NB
Nogle af meditationerne kræver lidt rum til at du kan bevæge dig, eller at du har et stearinlys tændt.
Du vil få særskilt information om dette de pågældende aftener.