Sjælskunst

EN VEJ IND TIL SJÆLENS ORDLØSE SPROG

FORLØSNING AF ENERGI

»Dybest set er Sjæls Kunst som healings- og energetisk værktøj en sanselig og kreativ åbning for dig, der ved, at der er mere i dig, end det, du kan ordsætte.

 

Uanset om du har malet før, så kan du være med i denne ordløse samtale med din sjæl. Du inviteres til at åbne for farvernes og energiens visdom, et rum af leg, dybde, glæde, alvor, healing og åndelig bevidsthed. Så kalder det dig at kunne høre Sjælens Ordløse Sprog, at åbne dig for healing og nærvær, og har du lyst til at lære lidt om Sjæls Kunst – også hvordan du også kan bruge det hjemme efter denne weekend – ja, så kom og vær med.

 

Hvilket billede du skal lave, det åbner sig når vi mødes. Alle materialer står klar til dig, du skal blot medbringe tøj, du kan male i, en madpakke, samt tøj til, at du kan gå ud og få lidt frisk luft.«

- Pernille Mandira
AO0I8748.jpg
IMG_3439_edited.jpg

Jeg har igennem 15 år arbejdet med den Intuitive Billedkunst, og har opdaget, hvor stærkt et værktøj det er, til at formidle sjælens sprog og visdom, i et ordløst rum.

Når vi stiller os til rådighed foran lærredet, slipper kontrollen, penslerne og tanken om det færdige resultat, ja så skaber vi et helligt rum, hvorfra sjælen - igennem farverne - kan tale til os.

Den Intuitive Billedkunst kan få os ind til det sted i os selv, hvor selv Engle ej tør træde; det er som en ordløs stemme, der healer, forvandler og taler på en måde, så vi alle kan finde sandhed og ro. Således at vi, i et hav af ubevogtede øjeblikke, har mulighed for at finde os svøbt i vores essens og sandhed.

 

Ikke altid er vejen dertil nem, og uden frustrationer, da vi må over de tærskler, som vi har skabt - som begrænsende overbevisninger for os selv i livets mange skoler. Men det er lige der, det bliver særligt, det er lige der, magien opstår. For i det ordløse, i dét sprog, farverne taler, der, hvor sjælen kommer til udtryk i billedet - der bringes vi tilbage til sandheden, og i det ubevogtede øjeblik, heales lag af tidligere liv, dette liv, og du frisættes i den grad, det er muligt for dig, i det øjeblik det sker.

AO0I8756.jpg
 

En smuk workshop

DET FÅR DU MED DIG

 • Vi arbejder med akrylfarver, på lærred af forudbestemt størrelse, primært med klude og svampe. 

 • Der er som udgangspunkt to lærreder klar til dig,  - nogen er ved det ene hele weekenden, andre finder rum til at åbne to.
   

 • Du bliver guidet i at åbne til den Intuitive Sjæls Kunst, så du, når du kommer hjem, kan fortsætte det smukke arbejde. 
   

 • Du vil modtage personlig guidens og vejledning af Pernille Mandira under hele weekenden.  
   

 • Du vil lære at slippe slutresultatet og give plads til processen - og din kontakt til din intuition, til din sjæls stemme, vil styrkes heraf. 

 • Du får værktøjer til at åbne det unikke ordløse rum i dig, hvorfra du lytter til din sjæl, gennem den intuitive Sjæls kunst magiske sprog.​

Show More

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATO​​

5. & 6. september 2020 

Lørdag fra 10:00 til 16:00

Søndag fra 10:00 til 15:00

STED

Fuglesangsgaard
Strædet 2a, Gørslev
4100 Ringsted


PRIS & TILMELDING

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til
Pernille Mandira på connect@trustlove.dk. 

Pris for kurset inkl. alt materiale er kr. 1.950,- 
Kursusafgift betales ved tilmelding. 

ØVRIGE PRAKTISKE OPLYSNINGER

Du medbringer selv madpakke, men der vil være kaffe, the og lidt snacks i løbet af dagen.

 

CORONA

Vi afholder kurset, dog med visse forbehold. 
Kurset vil blive afholdt i Fuglesangsgaards smukke lade, hvor der er plads til, at alle kan stå med mindst 2 meters afstand. De store porte kan åbnes, så vi kan få frisk luft ind, og tillader vejret det, kan der også males udenfor i solen. 

Medbring tøj, der kan tåle maling, og som du samtidig  kan være varm i, selv om der er læ i laden, og det ikke trækker - så er vi "ude". 

 

IMG_3437_edited.jpg

©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer