alt handler om balance, i en samtale med Pernille Mandira vækkes du til balancen mellem ånd og personlighed, til de uanede mængder af resurser du har tilgang til.

Samtale med Pernille Mandira 

filigran_guld a.png
 
golden_art_32.png
 

en ny og tidssvarende måde at arbejde på

De fleste mennesker der finder og bruger mig til at finde retning eller skabe klarhed er selv godt på vej i deres menneskelige og åndelig rejse, der r dyb vished og de steder det ikke opleves, finder vi hurtigt klarhed til og med. Derfor er det nu blot muligt at bygge denne 

Alt personligt arbejde med Pernille Mandira starter med en samtale, den kan vare op til 25 minutter og for de fleste er det hvad der skal bruges for at nå klarhed og finde retning. 
Vurderer i herefter at der kan være behov for et forløb, eller flere samtaler da aftales det særskilt. 
Pernillle Mandira er skarp i sit arbejde i og med energien hun bevæger hun sig flydende imellem alle aspekter af sine spirituelle gaver, og både ser, kanaliserer, bruger energiterapeutiske værktøjer, kognitive værktøjer, healing og sine clairvoyante evner. Man må stå tidligt op, hvis man skal kunne se hvor hun nu bevæger sig, men det er ikke vigtigt, hvor hun er - det er vigtigt, hvor det bringer dig hen.

 

I mere end 15 år har Pernille Mandira arbejdet professionelt med at finde retning, der hvor den for en stund var forvundet - både for det enkelte mennesker og i store og små organisationer - og har sin dybeste passion i at hjælpe andre med at finde ind til gemte og glemte ressourcer. Retningen er sat mod, at du i klarhed kan bevæge dig videre, leve et liv i balance, og åbne for et liv hvor du lever den drøm, der er din. ​

En samtale med Pernille Mandira er en unik mulighed for at få hjælp til at finde retning, få klarhed, og til at udvikle sig både personligt og fra ånden. I arbejdet med Pernille Mandira handler det om at finde helhed og balance. 

Readings for

private

 

GENFIND DIN RETNING

- FORLØS PERSONLIGE BLOKERINGER

golden_art_32.png

Indimellem kommer vi i ubalance; det er her, de største lektioner i Livets Skole indfinder sig - når livet er lidt ude af kurs. At være der for længe ad gangen, i ubalancen, kan være nedbrydende, men er du villig til at gøre det indre arbejde, er det på forsiden af disse lektioner, at nogle af de største gennembrud sker. 

Gennem Pernille Mandiras evne til at se, hendes tilgang til clairvoyancen og de energier, hun kanaliserer på smukkeste vis, får du hjælp til at genfinde balancen, til at hente dine livslektioner hjem, og herfra fortsætte din rejse ud i livet. Hendes kald er at hjælpe dig med at huske din sandhed - hjælpe dig med at opløse illusionen og bevæge dig styrket, klar og løftet videre på din egen pilgrimsfærd.

Det er bestemt ikke altid, at du i arbejdet med Pernille Mandira får lov at høre det, du kunne ønske dig. Men i et rum med hende, kan du have tillid til, at det, der bliver delt og talt altid har afsæt i det der er behov for, for at du finder din vej videre.

​Du har al visdom til at leve og udleve dit liv, i dig. Pernille Mandira ser og hører din sjæls stemme, dér hvor livet er blevet tåget for dig - igennem hende vækkes din egen evne til igen at se og høre klart.

Priser

Online eller telefonisk

15 minutter: kr.  450,-

30 minutter: kr.  750,- 
60 minutter: kr.  1.050,-

personligt fremmøde

60 minutter: kr.  1.250,-

90 minutter: kr.  1.550,-

filigran_guld a.png
Grøn_hylde_og_lys.jpg
"True happiness is the laughter of the Buddhas. It is not attached to a thing, a person or to something happening. It simply arises."
- Pernille Mandira
filigran_guld a.png
 

Fra Mester  til Mester

 

vækkelse ti 

golden_art_32.png

Igennem mange år har Pernille Mandira hjulpet virksomheder i både ind- og udland med alt fra fusioner, ansættelser, produktlanceringer, konflikthåndtering og et generelt kig ind i kernen af den enkelte virksomhed.

 

Det er stadig en udfordring for mange at være åbne om, at deres coach, mentor eller advisor bruger sine clairvoyante gaver til at vejlede dem, men ikke desto mindre er det det, der sker så mange steder i verden - også i det fortrolige arbejdsrum, du går ind i med Pernille Mandira ved en reading.

Pernille Mandira har en evne til at skære helt ind til benet; hun ser udfordringer og gør dem tilgængelige for dig, så du kan bringe din virksomhed videre fra et potentielt stagneret sted. Eller hjælpe dig komme ud i verden med produkter og budskaber.

For et mentoring-forløb, fx i forbindelse med lancering eller relancering af din virksomhed, kontakt da Pernille Mandira pr. mail for at aftale nærmere.

Priser

ex. moms
Online eller telefonisk

15 minutter: kr.  450,-

30 minutter: kr.  750,- 
60 minutter: kr.  1.050,-

personligt fremmøde

60 minutter: kr.  1.250,-

90 minutter: kr.  1.550,-

filigran_guld a.png
 

SIG JA TIL DIN ESSENS

89091.jpg

Remembrance

Session

AO0I7319.jpg
filigran_edited.png
golden_art_32.png

En Remembrance Session er et rum på 2,5 - 3 timer, hvor vi sammen vil gå på opdagelse, træde forbi dine slør og lænker, ind i det, der er din essens. Vi træder ind i det "ja", du har givet dig selv, da du inkarnerede som menneske her på jord. Du vil blive bedt om, hvis du siger ja til dette arbejde, at lægge dine begrænsende overbevisninger ved rummets åbning. 

 

Det skal du kunne sige ja til, for at dette arbejde vil give mening. Det er ikke et rum, som kunne "være spændende at prøve at træde ind i"; snarere er det et rum, som kræver dit fulde commitment og dit ja til din sandhed - så du må være klar til at vi mødes der, ellers er dette arbejde ikke for dig lige nu. 

 

En Remembrance Session indeholder en personlig kanalisering af spirit, hvor det naturligvis vil være individuelt, hvem der kommer igennem. Højst sandsynlig foregår kanaliseringen på engelsk. Efter denne del af din session, vil du og jeg dykke ned i det, der er vidergivet, skabe klarhed og finde retning, således at du kan bevæge dig videre igennem denne stærke energetiske portal, og ud i dit liv. Vi afslutter med en healing for at manifestere arbejdet.

 

Alt fra din Remembrance Session bliver optaget, så du senere kan vende tilbage til arbejdet på egen hånd, ligesom du vil modtage konkrete værktøjer til, hvordan du arbejder videre herfra.

 

Det er tid til at vi rejser os, og husker den enhed vi er født i og af. At vi slipper vores slør og lænker, slipper illusionen og genfødes i vores guddommelig sandhed. Det er tid.

Pris: kr. 2.200,-

En Remembrance Session indeholder
  • Et møde med din sjæls essens

  • En personlig kanalisering af spirit

  • Spørgsmål og svar til kanaliseringen

  • Manifesterende healing samt konkrete værktøjer til, hvordan du arbejder dine indsigter ind i dit levede liv. 

  • Lydfil med hele din session, som du kan vende tilbage til, så tit du ønsker.

Varighed: ca. 2,5 time

AO0I8235.jpg