RETNING OG KLARHED FOR PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

Readings

 
 

Nyt i Readings: 

Remembrance Sessions

En Remembrance Session indeholder en personlig kanalisering af spirit med det formål at lade dig erindre det, du allerede ved i din sjæl og nu er klar til at erkende og handle på. Disse sessions er fremkaldelsen af din essens i ord og energi, og kræver derfor dit fulde commitment og dit "ja" til din sandhed - så du må være klar til at mødes og blive mødt der.

Rigtigt mange mennesker fra ind- og udland, både firmaer og private bruger en reading med Pernille Mandira som en hjælp til at finde retning, få klarhed, og til at udvikle sig både personligt og spirituelt - for Pernille Mandira handler det om at finde helhed. 

En helhed, som engang imellem kommer i ubalance, og bringer enten en organisation, eller det enkelte menneske, ud af kurs. Det er her, de største lektioner i Livets Skole indfinder sig - når livet er lidt ude af kurs. Men det er også på forsiden af disse lektioner, at nogle af de største gennembrud sker, både for det enkelte menneske, men bestemt også i en organisation. 

 

I en reading bruger Pernille Mandira sine spirituelle evner til at se, og skabe klarhed. I mere end 15 år har  hun arbejdet professionelt med at finde retning, der hvor den for en stund var forvundet, og har sin dybeste passion i at hjælpe med at finde ind til gemte og glemte ressourcer. Retningen er sat mod, at du i klarhed, kan bevæge dig videre, leve et liv i balance, og åbne for et liv hvor du lever den drøm, der er din. 

 

Readings for

private

Readings for

virksomheder

GENFIND DIN RETNING

- FORLØS PERSONLIGE BLOKERINGER

Dette arbejdsrum er for dig, der for en stund har tabt din retning af syne, og som ønsker at komme tilbage på sporet. I mødet med Pernille Mandira får du hjælp til at se og forløse de fysiske og psykiske karmiske blokeringer, der står imellem dig og den kærlighed og glæde, du naturligt fødes med. 

Forhindringerne, omend de opleves så ganske virkelige, er blot et fatamorgana; en illusion. I arbejdet med Pernille Mandira nedbrydes disse illusioner med dyb indsigt, målrettet støtte og opgaver, men måske allervigtigst, med humor og latter. Hendes kald er at hjælpe dig med at huske din sandhed - hjælpe dig med at opløse illusionen og bevæge dig styrket, klar og løftet videre på din egen pilgrimsfærd.

Du har al visdom til at leve og udleve dit liv, i dig. Ind imellem tåges livet dog, og der er brug for en til at hjælpe dig med igen at se klart. Pernille Mandira ser og hun hører din sjæls stemme - igennem hende vækkes din egen evne til igen at se og høre klart.

SE FORSIDE FOR OPDATERING AF PRISER
Du mødes med Pernille Mandira, hvorfra I sammen åbner et ærligt rum, der ikke er begrænset af tid og sted. Du får mulighed for at skabe klarhed i det uklare, og genkende det sande i dig - dér, hvor kærlighedens rytme pulserer.

PRISER - telefonmøde

15 minutter: kr.    450,-

30 minutter: kr.    750,- 
60 minutter: kr. 1.250,-

PRISER - personligt fremmøde

60 minutter: kr. 1.550,-

90 minutter: kr. 2.050,-

STYRK OG STØT DIN VIRKSOMHED

- INDSIGT, DER SKABER UDVIKLING 

Igennem mange år har Pernille Mandira hjulpet virksomheder i både ind- og udland med alt fra fusioner, ansættelser, produktlanceringer, konflikthåndtering og et generelt kig ind i kernen af den enkelte virksomhed. Pernille Mandira har en evne til at skære helt ind til benet; hun ser udfordringer og gør dem tilgængelige for dig, så du kan bringe din virksomhed videre fra et potentielt stagneret sted.

 

Det er stadig en udfordring for mange at være åbne om, at deres coach, mentor og advisor, bruger sine clairvoyante gaver til at vejlede dem, men ikke desto mindre er det det, der sker så mange steder i verden - også i det fortrolige arbejdsrum, du går ind i med Pernille Mandira ved en reading.


I arbejdet med Pernille Mandira, gøres der ikke kun brug af hendes gaver, der sker en vækkelse af den enkelte medarbejder eller leders egen tilgang til at stole på sine intuitive gaver. Når du opnår balance, som chef eller medarbejder - sker det samme lige så stille for dine omgivelser.

SE FORSIDE FOR OPDATERING AF PRISER
Et møde med Pernille Mandira belyser de mest prominente (men måske for dig usynlige) udfordringer for din virksomhed. Ved større problemstillinger, vurderes det, om det er mest givtigt med et personligt møde.

 

PRISER - telefonmøde

30 minutter: kr. 1.050,-
60 minutter: kr. 1.850,-
90 minutter: kr. 2.750,-
Oplyste priser er inkl. moms.

PRISER - personligt fremmøde

Ring for at aftale nærmere. 

NYT: VIGTIG INFORMATION

VEDRØRENDE READINGS I DET PERSONLIGE RUM

OPDATERING PR. SEPTEMBER 2019. 
Der er nu igen åbnet for booking af readings gennem det PERSONLIGE MØDE med Pernille Mandira. Du bedes stadig kontakte Pernille Mandira personligt via e-mail for at booke disse samtaler. Der er på nuværende tidspunkt ledige tider fra og med oktober. 

I det personlige møde, kan der arbejdes på flere forskellige måder; med readings ser vi på dit liv, og du vækkes til at huske det, du for en stund havde glemt. Vi kan også arbejde med den shamanistiske rejse, og med healing. Har du brug for et længere healingsforløb, er du velkommen til at kontakte Pernille Mandira for at høre nærmere, og få en snak om, hvordan netop du støttes bedst på din Pilgrimsfærd 

 

Nyt i Readings:

Remembrance Sessions

SIG "JA" TIL DIN ESSENS

En Remembrance Session er et rum på 2,5 - 3 timer, hvor vi sammen vil gå på opdagelse, træde forbi dine slør og lænker, ind i det, der er din essens. Vi træder ind i det "ja", du har givet dig selv, da du inkarnerede som menneske her på jord. Du vil blive bedt om, hvis du siger ja til dette arbejde, at lægge dine begrænsende overbevisninger ved rummets åbning. Det skal du kunne sige ja til, for at dette arbejde vil give mening. Det er ikke et rum, som kunne "være spændende at prøve at træde ind i"; snarere er det et rum, som kræver dit fulde commitment og dit ja til din sandhed - så du må være klar til at vi mødes der, ellers er dette arbejde ikke for dig lige nu. 

 

En Remembrance Session indeholder en personlig kanalisering af spirit, hvor det naturligvis vil være individuelt, hvem der kommer igennem. Højst sandsynlig foregår kanaliseringen på engelsk. Efter denne del af din session, vil du og jeg dykke ned i det, der er vidergivet, skabe klarhed og finde retning, således at du kan bevæge dig videre igennem denne stærke energetiske portal, og ud i dit liv. Vi afslutter med en healing for at manifestere arbejdet.

 

Alt fra din Remembrance Session bliver optaget, så du senere kan vende tilbage til arbejdet på egen hånd, ligesom du vil modtage konkrete værktøjer til, hvordan du arbejder videre herfra.
Det er tid til at vi rejser os, og husker den enhed vi er født i og af. At vi slipper vores slør og lænker, slipper illusionen og genfødes i vores guddommelig sandhed. Det er tid.

PRIS: KR. 2.200,-

Show More

©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer