Bagvæg.jpg
filigran_guld a.png

Praise

FRA ANDRE PILGRIMME

Igennem de sidste mange år, har Pernille Mandira arbejdet med mennesker fra alle livets lag - og med alle former for udfordringer og udviklingspotentialer.

Har du lyst til at opdage, hvordan disse mennesker har oplevet deres arbejde med Pernille Mandira? Læs deres beskrivelser af, hvad de har taget med sig videre fra mødet med Pilgrimmen af Livet.

»Uden disse særlige mennesker, der vælger at lægge deres tillid hos mig, fandtes disse lovord ikke. Jeg er så taknemmelig og beæret over at møde dem, hver og én. Disse helt unikke, modige pilgrimme.«

- Pernille Mandira
filigran_guld a.png
golden_art_32.png
AO0I7263.jpg
AO0I8302.jpg

Anette Paritout

»Det har været en stor, stor gave for mig at modtage Buddha-healinger fra Pernille. Healingen er som at blive tilknyttet et vidunderligt univers, hvor dit indre bliver renset, løftet og fyldt med kærlighed og klarhed.

Efter sådan en healing, føles det som om alt er muligt, alt er enkelt og let. - Og alt dét, der før kunne føles som blokeringer eller manglende energi, forsvinder som dug for solen og erstattes af en følelse af at være præcis dér, hvor du skal være.

 

Efterfølgende modtager du en lydfil med Pernilles ord på den healing, du lige har modtaget. Den er formidlet med dyb kærlighed og forståelse for dig og din sjæls inderste kerne, og fyldt med vise ord, der guider dig videre på din vej. Du er ikke et sekund i tvivl om, at hun i den grad har fat i din sjælsessens, for du mærker forståelsen helt ind i cellerne. Det er en gave af de helt store. Tak!«

 

Lenni René Ravn

»Kære Pernille - jeg glæder mig ydmygt over at dele med dig, hvad det er jeg oplever at få ud af de samtaler vi har sammen.  

 

Hver gang vi har mødes, oplever jeg en udvidet kontakt til mit hjerte og en erkendelse af, at jeg har nået et nyt bevidsthedsniveau omkring den jeg er, og hvad der muligt for mig at være. Jeg føler virkelig at du igennem din ubetingede kærlighed og din stærke kontakt til energien, evner at nå helt ind til mig i både hjerte og sind, lige netop der, hvor jeg "er" og ikke der, hvor jeg ofte tror jeg er, og at du derfra formår at tage det, jeg ikke selv kan se til et niveau, hvor kan se det og hvor jeg kan erkende det, begynde at eje det og leve det. 

 

Jeg ved, at mødet med dig, din støtte og dine evner til at hjælpe mig med at transformere mig selv, er afgørende for den personlige succes og lykke jeg oplever i dag i mit liv. Tusinde tak for det. Jeg vil også gerne takke dig for at du bruger dine guddommelige gaver, og at du er den du er, og jeg ønsker at du skal vide, at du er til stor inspiration for mig i mit liv og i mit virke.

 

I kærlighed,

Lenni Ravn«

AO0I7911_edited.jpg
 
 
Stemning%20lampe%2C%20bagerst_edited.jpg

Channe Snerle Persson

»Kære Pernille, din stemme har den skønneste engels klang. Så fin, blid og harmonisk. Jeg har længe forsøgt at meditere dagligt, uden at lykkedes helt med den intention.  Det, at du i nærvær med universet og min energi, har skabt min helt egen guidede meditation, gør det meget lettere for mig at holde fast i min intention, og ikke mindst, meditationen passer jo perfekt til mig! (ha ha… og når du så lige sender en kærlig reminder undervejs… hi hi… meget taknemmelig).

Mit ønske var ”at være” med mig, at være der, hvor alt det sande udvikler sig fra. Være i det helt dybe nærvær med mig og lære min essens, mit eget rum at kende. Jeg vil ikke være ”ude af mig selv”, men inde i mig selv. Der hvor kærligheden og roen udspringer fra. Jo mere mit system genkender meditationen og din stemme, jo hurtigere finder jeg mit indre rum, -det åbner sig tydeligere og bliver mere og mere magisk at træde ind i. Jeg falder i hak med mig og min indre klarhed fylder mere og tager sin rette plads.

Med den energi, det nærvær, den indre ro og livsglæde vil jeg gerne åbne min dør og træde ud i verden..

 

Jeg ser lyset i dig… og i mig ;-)

Kærligst Channe«

Christina Martin

»Jeg har den store glæde over at møde Pernille på et tidspunkt i mit liv hvor hun med sine smukke gaver og dybe indsigt har givet mig mod til at tage på en længere rejse ind i mit eget univers for at finde min kapacitet, styrke, mod, egen kærlighed, indre lys alt i alt at finde ind til den jeg virkelig er.

 

Jeg har deltaget i Pernilles foredrag, kurser, ene session, tlf. session, healing og retreat i hjertet af Frankrig. Pernille og hendes evner har givet mig mange værktøjer til afbalancering af livsudfordringer, tydeliggøre muligheder for handling i mit liv og ikke mindst grin og tåre - hun er helt sin egen, et livsstykke uden lige.

 

I mødet med Pernille oplevede jeg så dyb en accept af den jeg er som i sig selv giver ro i mig og jeg lettere kan slippe forbi mit forsvar og sårbarhed i kommunikationen. Forløsning og mål blev så meget mere tydeligt og nye skridt imod min egen lykke i mig. Det arbejde som Pernille går ind i sammen med mig har været livsbekræftende og ikke et skridt har været taget uden jeg har været med på vejen.  

 

Pernille har en smuk adgang til universet i en tillidsfyld tro på nuet og det kan jeg intet anden end at være dybt fascineret af. Den livsglæde er meget smittende og afstressende, som igen påvirker min selvforståelse, min energi og den energi jeg altid er budt velkommen ind i, i mit møde med Pernille.

 

Pernille har mine varmeste anbefalinger til alle jer som har mod, lyst og ærlighed over for sig selv til at vandre hånd i hånd med eget hjerte.«

AO0I8979.jpg
 

Priset være også du, aller kæreste pilgrim

AO0I7227.jpg