IMG_0573.jpeg
filigran_guld a.png

UNIK MULIGHED FOR PERSONLIG OG ÅNDELIG VÆKKELSE MED PERNILLE MANDIRA

golden_art_32.png

Frankrig 2021

AT REJSE SOM PILGRIM

"For at deltage i denne pilgrimsfærd, må du have et åbent sind, bære pilgrimmens energi og nysgerrigheden i dit hjerte, og være åben for, at retningen for den enkelte dag gøres os klart i takt med universet og energien viser os vej. 

Der er således intet program på disse rejser, der er en ramme - tilliden er vores rejsefælde, vi må slippe kontrollen for en stund, for kun på den måde kan vi komme til et sted, hvor vi fravælger livets slør og lænker, og tillader os at stråle til fulde. 


Man vil aldrig kunne beskrive alt det, der ligger imellem lagene, i det uopdagede: De spirituelle og menneskelige indsigter, du vil møde, de udsigter naturen vil give dig, og de oplevelser, vi sammen og alene vil få. Men jeg kan love, at de er der for dig at opdage. Vandringer som denne er for dig, der mærker kaldet, som tør sige ja - ja til for en stund at blive vist underet i dit indre, og derfra selv tage staven i hånden og vandre videre af livets Pilgrimsfærd

 

Jeg byder dig velkommen, hvis du mærker dit ja, og glæder mig så meget til at møde dig. Tøv aldrig med at række ud og spørge, hvor spørgsmål skulle dukke op – og ellers så håber jeg, at vi ses."

Namaste

- Pernille Mandira

At rejse som pilgrim i de franske Pyrenæer, er for mig - og det er dét, jeg inviterer dig med ind til i maj, juni og august 2021 - som at træde ind i en kæmpe ashram. Et kæmpe sjælsspejl, som gavmildt stiller sig til rådighed for det menneske, der føler sig kaldet til at finde hjem, finde mere af sig selv her i livet. 

Selv om verden er i forandring på en måde, der kan virke voldsom for mange, udbyder jeg alligevel disse rejser i 2021. 
Det er - måske mere end nogensinde før - vigtigt og ubetvivleligt, at vi alle må finde styrke, vished og klarhed dybt i vores egen væren, for at finde vej og retning i det der er vores virkelighed nu. Og det er blandt meget andet lige netop det, disse Pilgrimsrejser giver, vækker og peger mod. 

Pilgrimsfærd til Katharernes Frankrig i maj, juni og august 2021.

som alle kurser i 2020 er kurset i maj og juni 2021 desværre aflyst pga covid 19
Pris per uge for gruppe deltagelse
: kr. 12.250,-

Ønsker du at tage på dette kursus alene med Pernille Mandira send da en besked for både pris og forløb.

Prisen er inkl. ophold, fuld vegetarisk forplejning og kørsel til og fra lufthavn, samt kurset med al dets vidunderlige indhold.

menneskelig og åndelig vækkelse med dig i fokus

 

- 16 år med Pilgrimsfærd i de smukke Pyrenæer

- Små eksklusive hold med maks 8 deltagere

filigran_guld a.png
 
AO0I8970.jpg

Mere om kurset

AT SE OG BLIVE SET. AT HOLDE OG BLIVE HOLDT.

golden_art_32.png

Det at lave disse pilgrimsfærd er et dybt kald i mig; det er en dedikation og en udveksling af taknemmelighed for, hvad jeg får lov til i mit liv at kunne åbne, spejle og give videre til dig. Derfor er det også sådan, at rejserne i Pyrenæerne ikke har noget program. De har ikke en rute, vi følger, som jeg kan beskrive, inden vi tager afsted. Selve pilgrimsfærden, rejsen dernede, den skabes med den gruppe, som samles, og skabes af det nu, der opstår. Nogle gange sker det ikke før selve morgenmeditationen inden vi drager ud, at stedet for dagens vandring viser sig. At de teachings, de åbninger, vi har mulighed for at træde ind i den dag, åbenbares. Det er som en række af små darshans, små aha-oplevelser, åbninger, der skaber det, som rejsen er i sin helhed. 

 

Én ting er dog sikkert: Det er en kæmpe, smuk natur, både bjerge og grotter, stier og vandringer. Det er kirker og en rigdom på helligdom, på det hellige, på den stærke og samtidig meget bløde energi, der lever i os alle sammen, hvor vi ser nuet. Hvor vi tør stille os sårbare og nøgne i nuet, hvor alle slør falder – og hvor vi derigennem kan opdage den rigdom, og de mirakler, som vi hver evig eneste dag, har mulighed for at facilitere og leve i vores liv. Det kræver en form for mod, det vil jeg ikke lægge skjul på, at rejse med mig til Pyrenæerne. Fordi det kræver, at du for en stund slipper kontrol og viden, alt det, du har oppe i hovedet, og tør at lade dig sænke ned i hjertet, ned i visheden. Det kræver, at du tør være i tillid – at du inviterer tilliden indenfor – sådan, at du i den tid, vi er afsted, kan mærke, at det er dig, der går skridtene, at du stoler på din indre vejviser, at du tager indsigterne og udsigterne, og går de åndelige, spirituelle, menneskelige skridt, uanset at du ikke kan se målet klart. Det kræver, du giver slip og mærker, at du er holdt og set. 

Jeg ser mine medrejsende hele tiden. Jeg blander mig nødvendigvis ikke, men jeg ser dig, når du har brug for hjælp og støtte, og når du har brug for en hånd i ryggen, så er jeg der. Dybest set tror jeg det er sådan, vi alle samme har brug for at leve livet. Vi har brug for at vide, at der er en hånd i ryggen; vi har brug for at vide, at vi kan spejle os i andre og i naturen. Det kan du også gøre i den natur, du har derhjemme, men indimellem er det som om, vi har brug for at søge disse store ashrams, disse store hellige steder, for at erindre endnu mere af det, vi er. Dét kan Frankrig.

Og så har jeg fået lov til at tage en stav i hånden og vise vej, åbne rum, stille mig til rådighed for at du kan finde mere af dig. En uge som pilgrim i det franske vil både byde på vandringer – vi er ude at gå hver eneste dag – og på meditationer, både når vi begynder dagen, og når vi kommer hjem igen. Vi slutter dagen med en sharing eller anden form for rituel meditation. Når vi er ude i området, arbejder vi med energi, med de forskellige dimensioner, der bliver os tilbudt, vi arbejder med at kunne være i og med os selv, og tolke de budskaber, der måtte komme. Vi arbejder med at processe og gå på opdagelse – og med alt det indimellem det.

 

Jeg er ikke klog nok til at vide, hvad det er, vi hver især skal opdage og møde i mødet med de store spejle og de indre vækkelser, men igennem alle de år, jeg har holdt rejser, er jeg hver gang dybt forundret over, hvad alle mine medrejsende får med sig fra turen. Hvad de hver især tager med sig fra rejsen, fra Pilgrimsfærden, i Pyrenæerne. 

Lidt anderledes i 2021
Mere om mere kalder livet på at vi tager os tid til fordybelse, til eget nærvær og derigennem vækkelse. For at imødekomme dette, har jeg i år valgt at gøre det muligt at du kan ankomme til vores skønne sted allerede fra onsdagen før vi starter.

Det er en invitation til at lande i det skønne område, bare være og gøre dig klar til det arbejde, der venter. 

Da vi ikke ved hvordan verden ser ud, om vi kan flyve, om det er til at betale at flyve, og da klima er af kæmpe betydning for vores fælles fremtid, er denne mulighed også en åbning for at "lade flyet stå" og dermed køre i bil til Frankrig, måske endda sam-kørsel.  
Det stadig være muligt at blive hentet i Toulouse Lufthavn på udvalgte tidspunkter i dagene op til, og selvfølgelig den lørdag rejsen starter.
Der vil ikke være program i dagene fra onsdag til vi starter lørdag, men du er tilbudt fuld forplejning og morgen/aften meditation mødes vi om. 


Læs mere om priser og tilmelding her under. 

filigran_guld a.png
 

Praktiske oplysninger

DATO, PRIS & TILMELDING

golden_art_32.png
UGE 1: Maj 2021 - aflyst

UGE 2: Juni 2021 - AFLYST

Afrejse fra København: Lørdag d. 5. juni 2021

Afrejse Toulouse: Lørdag d. 12. juni 2021


UGE 2, August 2021 - afventer

Afrejse fra København: Lørdag d. 21. august 2021

Afrejse Toulouse: Lørdag d. 28. august 2021

 
Pris pr. uge:

Pris kr. 12.250,-
Depositum på kr. 3.500,- betales i forbindelse med din tilmelding.

Ved aflysning pga Corona, tilbagebetales det fulde betalte beløb, excl et administrationsgebyr på kr. 300,-

Prisen er inkl. ophold, fuld vegetarisk forplejning og kørsel til og fra lufthavn, samt rejsen med al dens vidunderlige indhold.

Prisen er eks. flybillet / kørsel, forsikring og lommepenge. Til forskel fra tidligere år, vil der i 2021 være mulighed for at køre til Frankrig i egen bil, og som sam-kørsel.

Ektra dage
Ønsker du at ankomme i dagene før, er prisen pr. døgn, inkl. forplejning, kr. 550,-

Tilmelding

Du tilmelder dig pilgrimsrejsen til Frankrig ved at sende en mail til Pernille Mandira på connect@trustlove.dk med dine personlige oplysninger, samt hvilken uge eller uger, du ønsker at tilmelde dig. Du bedes angive hvilken dag, du ønsker at ankomme.

Du bedes ligeledes ved tilmelding oplyse om eventuelle fødevareallergier, eller andre forbehold i forhold til forplejningen. Er du udfordret fysisk, har smerter, skader eller andre hensyn, der skal tages, bedes du også informere om dette ved tilmelding, så vi kan vurdere, om du er klar til at deltage på pilgrimsrejsen. Alle bor på dobbeltværelse.

Når vi nærmer os, vil vi angive hvilke tidspunkter og dage, der vil være opsamling af deltagere i Toulouse Lufthavn.

 

Kort tid efter du har sendt din mail, vil du modtage en mail med bekræftigelse fra Pernille Mandira, indeholdende faktura på depositum, samt evt. yderligere praktiske oplysninger.

Din plads er endeligt booket, når du har betalt dit depositum. Du er naturligvis velkommen til at tilmelde dig til flere uger, du skal blot huske at angive det i din e-mail. Velkommen kære Pilgrim,