Frankrig, 2020 

PILGRIMSFÆRD I LIVETS SPEJL

AT REJSE SOM PILGRIM

"For at deltage i denne pilgrimsfærd, må du have et åbent sind, bære pilgrimmens energi og nysgerrigheden i dit hjerte, og være åben for, at retningen for den enkelte dag gøres os klart i takt med universet og energien viser os vej. 

Der er således intet program på disse rejser, der er en ramme - tilliden er vores rejsefælde, vi må slippe kontrollen for en stund, for kun på den måde kan vi komme til et sted, hvor vi fravælger livets slør og lænker, og tillader os at stråle til fulde. 


Man vil aldrig kunne beskrive alt det, der ligger imellem lagene, i det uopdagede: De spirituelle og menneskelige indsigter, du vil møde, de udsigter naturen vil give dig, og de oplevelser, vi sammen og alene vil få. Men jeg kan love, at de er der for dig at opdage. Vandringer som denne er for dig, der mærker kaldet, som tør sige ja - ja til for en stund at blive vist underet i dit indre, og derfra selv tage staven i hånden og vandre videre af livets Pilgrimsfærd

 

Jeg byder dig velkommen, hvis du mærker dit ja, og glæder mig så meget til at møde dig. Tøv aldrig med at række ud og spørge, hvor spørgsmål skulle dukke op – og ellers så håber jeg, at vi ses."

Namaste

- Pernille Mandira

Måden, hvorpå vi finder dybere ind til essensen af os selv – hvorpå vi løfter os, erindrer vores storhed, vores guddommelighed, erindrer visheden om, at alt det, vi skal bruge, findes indeni os – er ved at søge spejle. Spejle i andre mennesker, sjæle, og steder, hvor vi kan mærke, at der findes en tillid til at turde kigge ind i, turde se, og turde forvandle. 

 

Da jeg for snart 16 år siden tog mine første skridt i de franske Pyrenæer, var det et leap of faith. Jeg anede intet om, hvad området var, hvad det kunne, hvad det indeholdt. Jeg vidste intet om Katarer, om Maria Magdalene og Jeshua; jeg vidste heller ikke noget om, at der fandtes gamle terapeuter, der faciliterede visdom og lavede energiarbejde for menneskeheden. Eller at de havde gjort det gennem mange, mange generationer. Og jeg vidste ikke, at der fandtes et sted her i Europa, hvor naturen er et spejl, en portal, til åndelig vækkelse. Men det var der – det er der – og i det øjeblik, jeg trådte min første skridt i området, mærkede jeg vækkelsen ske i alle mine celler, og det gør den fortsat. 

 

At rejse som pilgrim i de franske Pyrenæer for mig – og det er dét, jeg inviterer dig med ind til i maj og august 2020 – er som at træde ind i en kæmpe ashram. Rent geografisk taler vi om det kæmpe område, der før i tiden hed Midi-Pyrénées, strækkende sig fra Toulouse, Montsegur og hele vejen ud til Perpignan ved kysten. Det område er ligesom en ashram, et kæmpe helligt tempel, hvor muligheden for at tage nogle betydningsfulde skridt i vores egen vækkelse er til stede. Muligheden findes for, at vi vækkes af dualiteten og finder ind i enheden, at vi vækkes til forståelser, mere kærlighed, og vækkes til at turde stå i vores eget lys.

Universet er med os, bevidstheden er med os, energien og naturen er med os, og viden fra vores hoveder er også med os. Vi er støttet i at glide fra viden til vished, at glide ned i en større tillid til det, der er os hver især. Efter et par års pause med mit franske hjem, glæder jeg mig til igen at tage hul på rejserne, at tage hul på arbejdet i Pyrenæerne. 2019 er udsolgt nu, men der findes en åbning til 2020, hvor du får mulighed for at komme med. 

MERE OM REJSEN TIL FRANKRIG

AT SE OG BLIVE SET. AT HOLDE OG BLIVE HOLDT.

Det at lave disse rejser er et dybt kald i mig; det er en dedikation og en udveksling af taknemmelighed for, hvad jeg får lov til i mit liv at kunne åbne, spejle og give videre til dig. Derfor er det også sådan, at rejserne i Pyrenæerne ikke har noget program. De har ikke en rute, vi følger, som jeg kan beskrive, inden vi tager afsted. Selve pilgrimsfærden, rejsen dernede, den skabes med den gruppe, som samles, og skabes af det nu, der opstår. Nogle gange sker det ikke før selve morgenmeditationen inden vi drager ud, at stedet for dagens vandring viser sig. At de teachings, de åbninger, vi har mulighed for at træde ind i den dag, åbenbares. Det er som en række af små darshans, små aha-oplevelser, åbninger, der skaber det, som rejsen er i sin helhed. 

 

Én ting er dog sikkert: Det er en kæmpe, smuk natur, både bjerge og grotter, stier og vandringer. Det er kirker og en rigdom på helligdom, på det hellige, på den stærke og samtidig meget bløde energi, der lever i os alle sammen, hvor vi ser nuet. Hvor vi tør stille os sårbare og nøgne i nuet, hvor alle slør falder – og hvor vi derigennem kan opdage den rigdom, og de mirakler, som vi hver evig eneste dag, har mulighed for at facilitere og leve i vores liv. Det kræver en form for mod, det vil jeg ikke lægge skjul på, at rejse med mig til Pyrenæerne. Fordi det kræver, at du for en stund slipper kontrol og viden, alt det, du har oppe i hovedet, og tør at lade dig sænke ned i hjertet, ned i visheden. Det kræver, at du tør være i tillid – at du inviterer tilliden indenfor – sådan, at du i den tid, vi er afsted, kan mærke, at det er dig, der går skridtene, at du stoler på din indre vejviser, at du tager indsigterne og udsigterne, og går de åndelige, spirituelle, menneskelige skridt, uanset at du ikke kan se målet klart. Det kræver, du giver slip og mærker, at du er holdt og set. 

Jeg ser mine medrejsende hele tiden. Jeg blander mig nødvendigvis ikke, men jeg ser dig, når du har brug for hjælp og støtte, og når du har brug for en hånd i ryggen, så er jeg der. Dybest set tror jeg det er sådan, vi alle samme har brug for at leve livet. Vi har brug for at vide, at der er en hånd i ryggen; vi har brug for at vide, at vi kan spejle. I andre og i naturen. Det kan du også gøre i den natur, du har derhjemme, men indimellem er det som om, vi har brug for at søge disse store ashrams, disse store hellige steder, for at erindre endnu mere af det, vi er. Dét kan Frankrig. Og så har jeg fået lov til at tage en stav i hånden og vise vej, åbne rum, stille mig til rådighed for at du kan finde mere af dig. 

En uge som pilgrim i det franske vil både byde på vandringer – vi er ude at gå hver eneste dag – og på meditationer, både når vi begynder dagen, og når vi kommer hjem igen. Vi slutter dagen med en sharing eller anden form for rituel meditation. Når vi er ude i området, arbejder vi med energi, med de forskellige dimensioner, der bliver os tilbudt, vi arbejder med at kunne være i og med os selv, og tolke de budskaber, der måtte komme. Vi arbejder med at processeog gå på opdagelse – og med alt det indimellem det. Jeg er ikke klog nok til at vide, hvad det er, vi hver især kommer igennem, men igennem alle de år, jeg har holdt rejser, er jeg hver gang dybt forundret over, hvad alle mine medrejsende får med sig fra tur. Hvad de tager med sig fra rejse, fra en bevidstvandring, i Pyrenæerne. 

 
Show More
 

Datoer, Pris & Tilmelding

UGE 1 & 2, AUGUST 2019

NB: Udsolgt

UGE 1, MAJ 2020 - AFLYST !
Afrejse fra København: Lørdag d. 16. maj 2020

Afrejse Toulouse: Lørdag d. 23. maj 2020

UGE 2, AUGUST 2020

Afrejse fra København: Lørdag d. 8. august 2020

Afrejse Toulouse: Lørdag d. 15. august 2020
 

UGE 3, AUGUST 2020

Afrejse fra København: Lørdag d. 15. august 2020

Afrejse Toulouse: Lørdag d. 22. august 2020

PRIS PR. UGE

Pris kr. 10.850,-
(depositum på kr. 2.500,- i forbindelse med din tilmelding).

Prisen er inkl. ophold, fuld forplejning (vegetarisk) og kørsel til og fra lufthavn, og rejsen med al dens vidunderlige indhold.

Prisen er excl, flybillet, forsikring og lommepenge

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen med navn, e-mail og telefonnummer, hvorefter du vil modtage en mail med bekræftigelse fra Pernille Mandira. Din plads er endeligt booket, når du har betalt dit depositum. Du er naturligvis velkommen til at tilmelde dig til flere uger, du skal blot huske at angive det i beskedfeltet. 

Du tilmelder dig turen til Pyrenæerne ved at udfylde formularen. Din tilmelding er endeligt registeret, når du har indbetalt dit depositum. 

©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer