©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

RETNING OG KLARHED - FOR PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

Readings

 

Rigtigt mange mennesker fra ind- og udland, både firmaer og private bruger en reading med Pernille som en hjælp til at finde retning og til at få klarhed over det uklare, og til at åbne hidtil lukkede døre. 

 

Gennem disse readings genskabes en forbindelse til den rytme, den puls, der sætter retning mod det sted, hvor den enkeltes resourcer ligger, hvor driften og energien til de videre skridt blive frisat.

Primært arbejder Pernille med samtaler over telefonen eller Skype, men fra februar 2019, åbnes der for et lille antal samtaler hvor du kan mødes med hendes fysisk. 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DE RIGTIGE TYPE READING,

ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE PERNILLE

"Det har været en stor, stor gave for mig at modtage Buddha-healinger fra Pernille. Healingen er som at blive tilknyttet et vidunderligt univers, hvor dit indre bliver renset, løftet og fyldt med kærlighed og klarhed.

 

Efter sådan en healing, føles det som om alt er muligt, alt er enkelt og let - og alt dét, der før kunne føles som blokeringer eller manglende energi, forsvinder som dug for solen og erstattes af en følelse af at være præcis dér, hvor du skal være..." 

readings for

PRIVATE

readings for

VIRKSOMHEDER

GENFIND DIN RETNING

- FORLØS PERSONLIGE BLOKERINGER

Dette arbejdsrum er for dig, der for en stund har tabt din retning af syne, og som ønsker at komme tilbage på sporet. I mødet med Pernille får du hjælp til at se og forløse de fysiske og psykiske karmiske blokeringer, der står imellem dig og den kærlighed og glæde, du naturligt fødes med. 

Forhindringerne, omend de opleves så ganske virkeligt, er blot et fatamorgana; en illusion. I arbejdet med Pernille nedbrydes disse illusioner med dyb indsigt, målrettet støtte og opgaver, men måske allervigtigst, med humor og latter. Hendes kald er at hjælpe dig med at huske din sandhed - hjælpe dig med at opløse illusionen og bevæge dig styrket, klar og løftet videre på din egen pilgrimsfærd.

Pernille arbejder ikke kun med enkeltpersoner og men også med par, så er I to, der følges ad, som sidder lidt fast og har brug for at komme videre, kan en reading bringe jer den forløsning, I har brug for.

Du mødes med Pernille over telefonen, hvorfra I sammen åbner et ærligt rum, der ikke er begrænset af tid og sted. Du får mulighed for at skabe klarhed i det uklare, og genkende af det sande i dig - dér, hvor kærlighedens rytme pulserer.

PRISER FRA KR. 450,-

STYRK OG STØT DIN VIRKSOMHED

- INDSIGT, DER SKABER UDVIKLING 

Igennem mange år har Pernille hjulpet virksomheder i både ind- og udland med alt fra fusioner, ansættelser, produktlanceringer, konflikthåndtering og et generelt kig ind i kernen af den enkelte virksomhed. Pernille har en evne til at skære helt ind til benet; hun ser udfordringer og gør dem tilgængelige for dig, så du kan bringe din virksomhed videre fra et potentielt stagneret sted.

 

Det er stadig en udfordring for mange at være åbne om, at deres coach, mentor og advisor, bruger sine clairvoyante gaver til at vejlede dem, men ikke desto mindre er det det, der sker så mange steder i verden - også i det fortrolige arbejdsrum, du går ind i med Pernille ved en reading.

 

Og i arbejdet med Pernille, gøres der ikke kun brug af hendes gaver, der sker en vækkelse af den enkelte medarbejder eller leders egen tilgang til sine intuitive gaver.
En læring om at lytte til  både sin faglighed, men bestemt også sin intuition, den indre vise mester, som lever i os alle og kan være en vejviser i alle aspekter af livet.

Et telefonmøde med Pernille belyser de mest prominente (men måske for dig usynlige) udfordringer for din virksomhed.

PRISER FRA KR. 1.250,-

VIGTIG INFORMATION

VEDRØRENDE READINGS I DET PERSONLIGE RUM

Der er som udgangspunkt lukket for booking af readings gennem det PERSONLIGE MØDE med Pernille. I yderste særtilfælde vil der dog blive gjort undtagelser, men det kræver, at du har kontaktet Pernille først og lavet en aftale.

Er du allerede er i gang med et forløb, har booket tid, eller har anden aftale med Pernille, arbejder I selvfølgelig videre i det rum. 

Alle ønsker om TELEFONREADINGS for private såvel som for virksomheder er meget velkomne.

Praise

LOVORD FRA ANDRE PILGRIMME

"Kære Pernille - jeg glæder mig ydmygt over at at dele med dig, hvad det er jeg oplever at få ud af de samtaler vi har sammen.  
 

Hver gang vi har mødes oplever jeg en udvidet kontakt til mit hjerte og en erkendelse af, at jeg har nået et nyt bevidsthedsniveau omkring den jeg er og hvad der muligt for mig at være. Jeg føler virkelig at du igennem din ubetingede kærlighed og din stærke kontakt til energien, evner at nå helt ind til mig ..."

"I mødet med Pernille oplevede jeg så dyb en accept af den jeg er som i sig selv giver ro i mig og jeg lettere kan slippe forbi mit forsvar og sårbarhed i kommunikationen.

 

Forløsning og mål blev så meget mere tydeligt og nye skridt imod min egen lykke i mig. Det arbejde som Pernille går ind i sammen med mig har været livsbekræftende og ikke et skridt har været taget uden jeg har været med på vejen."

 
Show More

"Vi starter med en reading over telefon på 30 minutter.
Når vi slutter vores samtale, kanaliserer jeg en healing/meditation som i sin essens fra universet, er rettet mod dig og det sted du er i dit liv lige nu, du vil modtage optagelsen på en MP3-fil. 
Den er dybt personlig, og vil hjælpe dig med at hvile og leve dit liv fra din Buddha natur, så den bliver en naturlig del af dit livs rejse.

Du kan give den som en skøn gave til dig selv - eller til én, du har kær."

- Pernille Mouritsen

Kære Pernille, din stemme har den skønneste engels klang. Så fin, blid og harmonisk.

Jeg har længe forsøgt at meditere dagligt, uden at lykkedes helt med den intention.  Det, at du i nærvær med universet og min energi, har skabt min helt egen guidede meditation, gør det meget lettere for mig, at holde fast i min intention og ikke mindst, meditationen passer jo perfekt til mig!

SÆRTILBUD:

Buddha Hood Reading

DEN SMUKKESTE GAVE TIL DIG SELV

Det at møde sig selv, at finde hjem - der hvor sjælen bor - er det, livets rejse handler om. At opløse illusionerne, finde tryghed, kærlighed og ro nok til at hvile i sit indre. For derfra at opleve livet, som denne rejse er kaldt.

 

Ind i mellem kan det være svært; vi oplever at fare vild i livets rejse, at ”komme væk fra os selv” for en stund. Men egentligt er vi aldrig væk, vi har blot ladet vores opmærksomhed hvile et sted ”uden for os selv”, i stede for at lade opmærksomheden hvile inde - hvile i det, vi kunne kalde Buddha Naturen, Sjælen, Intetheden.

 

Hvis det hele handler om, hvor vi tillader vores opmærksomhed at hvile, hvordan træne vi så os selv i at ”flytte” opmærksomheden fra det ydre til det indre? Svaret er meget simpelt: Ved at tage beslutningen!

 

Trods det simple svar, er selve øvelsen ikke altid helt nemt, og derfor får du her muligheden for at opleve denne helt særlige personlig guidance, der hjælper dig - i det livet du lever - med at lære at lade bevidsthed hvile i dit indre, så det stille og roligt bliver en naturlig del af din livs rejse.

PRISEN FOR DENNE KOMBINEREDE READING OG HEALING:
KR. 1.250,-