Pernille Mandira

SEER I HJERTET, PILGRIM AF LIVET

"Det er en uendelig stor ære og gave at få lov at være så forbundet med altings en-hed og oplevet livet herfra. Alt mit arbejde sker fra et sted, hvor det er mit brændende ønske, at flere og flere af os vågner op til at opleve den forbundethed. -Vågner op til at se, at vi hver især gør en særlig forskel, blot ved at være ærlige, og ved at arbejde med kærlighed og disciplin som de fineste følgesvende."

- Pernille Mandira

Gennem hele sit liv har Pernille fulgt den lyskegle, som kærligheden peger med, i retning mod dét, der er hendes kald og brændende ønske: At hjælpe dig med at huske dét, der er din allerdybeste sandhed. At finde derhen, hvor frygtens illusion ophører, og alting - livet og døden - bliver ét.

 

Denne vandring har budt på alt andet end den slagne vej, og har krævet en disciplin og dedikation til at følge det sande – uanset, hvordan det har set ud. En overgivelse til at selv at turde se, lytte og følge det erkendte, og derigennem nedbryde illusionen. 

Siden 2006 har Pernille hjulpet mennesker, både private og virksomheder, med at se og gå det sandes vej - med at finde hjem.

Show More

Mestrene

FIRE SØJLER AF KÆRLIGHED, EN-HED,

VISDOM & HEALING

Pernille Mandira, har gennem hele sit liv haft en ubrydelig kontakt til sin sjælelige 

"Frygten har mange ansigter, og den skærmer for vores evne til at leve vores lys". 

- Pernille Mandira

Interview

OM PILGRIMSFÆRDEN, LIVETS SKOLE

OG FØLELSER

"Min skole er Livets Skole, for det er igennem min hverdag, at jeg lærer at se - både for mig selv og for andre. Det er igennem min evne til at opløse frygten, kontrollen og vreden, at jeg opdager, hvor smukt livet er, og hvor betydningsfuldt det er, at vi alle ser vores egen vej og lever den."

- Pernille Mandira

Vil du fortælle lidt om det at være pilgrim. Hvad betyder det for dig?

”Det er en meget smuk vej, jeg får lov til at gå i dette liv. Vejen er mig ikke vist, men former sig af de skridt, jeg vælger at tage, og i det ligger en disciplin, en kærlighed  en dedikation og dyb tillid, som - hvor jeg er i livet nu, ikke hverken kan eller vil undsige mig. Gennem de sidste mange år har jeg sét for tusindvis af mennesker - både for private og dem i virksomheder, hjulpet dem med at finde vej - men aldrig har jeg fundet en, der kunne det samme for mig. Min træning i at se for andre, ligger i min evne til at se for mig selv.

 

Derfor kalder jeg mig Pilgrim af Livet; min skole er Livets Skole, for det er igennem min hverdag, at jeg lærer at se - både for mig selv og for andre. Det er igennem min evne til at opløse frygten, kontrollen og vreden, at jeg opdager, hvor smukt livet er, og hvor betydningsfuldt det er, at vi alle ser vores egen vej og lever den."

Hvad skal vi så lægge vores lid til, hvis vores følelser ikke er sande?

Hvordan kan vi lære hvem vi er... ?

”der er for mig en meget vigtig brik i livets puslespil, som vi ikke må overse. Når den lægges, og når den falder i hak - så er det som om at livet falder på plads - brikken repræsenterer den for mig meget smukke sandhed som siger til dig og til mig at vi er hvor vi skal være hele tiden. At i hver af os bor hele universet, al den viden, vished og tilgang vi nogen sinde kan få brug for i livet, bor i hver af os. 

Vi er på intet tidspunkt adskilte fra hverken evner, viden, vished eller healing. 

Hvis vi erkender dette, så er det som om at noget letter, for det betyder at vi som udgangspunkt ikke skal ud i verden og lære, men at vi er på rejse for at erindre!

Tænk bare hvis børn fik at vide i skolerne, at nu skulle de til at huske matematik - bare tanken om at det er noget vi skal huske, aj det ændrer perspektiv øjeblikkeligt, jeg ved godt at det på sin vis kræver at vi er åben for at livet her er et brudstykke af noget uendeligt, at vi er sjæle på gennemrejse, og derfra husker vi. Men det er nu engang min sandhed, og det er derfra mit liv har sit udspring!

Er følelser sande?

”Som udgangspunkt er følelser ikke sande, følelser er krusninger, skabt af livets bølger, de kommer og går, de er dele af livets skole.
Vi kunne kalde dem ’små skoler, i Livets Store Skole’. Alt der kommer og går, alt der kan forvandles sig fra et sekund til et andet er som udgangspunkt ikke sandt, det er ikke konstant, og derfor tillader jeg mig at sige, at følelser ikke er sande.  
Vi har alle følelserne, udfordringen kommer hvis følelserne får lov til styre os, så er det skidt! Hvis vi kan formå at være vidne til vores følelser, hvis vi møder dem som små skoler i livets store skole - ja så, tror jeg at vi kan vokse, igennem opløsningen af følelserne. 

Alle følelser er duale, vrede - glæde, frygt - tillid, ja du kan selv fortsætte rækken, at finde sin vej til at kunne balancere frit mellem alle følelser, at ingen er farlige, dårligere eller bedre end andre, det er en vigtig del af livets skole. 

Og  vigtige skridt på vejen til at opnå balance,  - for når alt kommer til alt, så er disse følelser, som sagt, slet ikke virkelige, de er skoler, som skal undervise os, de er vejvisere, som har til opgave at indbyde Dharma, og dermed forløse Karma.”

Ja, det er et godt spørgsmål. Du må starter med at ære dine følelser, ikke gøre dem forkerte, åbne for dem, så du er fri i din tilgang til dem alle. Og alt imens du gør dette arbejde, så vil din sjæl - din indre sandhed - få mere og mere plads i dig. Som en knyttet hånd, der langsomt begynder at åbne sig; som en fugl i et bur, der pludselig opdager, at lågen til buret står åben, og at den frit kan flyve ud. 

 

Igennem det arbejde, gør du mere og mere plads til at lytte til væren, til vished, lytte til din sjæl - lytte til din guddommelige stemme. Altså den stemme, du altid har med dig, og som taler til dig fra den dag du inkarnerer i din fysiske krop. Spørgsmålet er blot, om du tør give den plads, tør gøre den sand, tør at udleve det, den stemme, den vished der som kærlighed flyder uden afbrydelser. Man kan sige, at hvis intet er sikkert, så er alt muligt - og hvorfor begrænse sig.

Mange kommer til mig, og beder om hjælp til at udleve deres kald. Men de fleste har så mange forbehold og ’ting de lige skal have gjort’, før de kan komme i gang. ”Jeg skal bare lige af med mit arbejde og finde et nyt”, eller ”Jeg skal lige tabe mig”, ”Jeg skal bare skilles, så...”.Frygten har mange ansigter, og den skærmer for, eller skygger for vores evne, til at leve vores lys.

 

Ser du, den eneste grund til, at vi ikke er frie, er fordi vi tror, at vi ikke er frie. Jeg ved godt, det er sagt mange gange før, men alt er tilgængeligt lige her, lige nu, og du kan vågne i dette øjeblik, vågne til at opdage, at du har været vågen hele tiden. Det er virkelig forunderligt! Så for at svare på det spørgsmål vil jeg sige: Læg din lid til, at du ikke er dine følelser, dit ’mind’, og begynd at opdage, hvad der så ér. Der vil du begynde at finde dét, der er din vej; dér vil du opdage, at sand visdom ikke er noget vi forstår, det er et skift i din bevidsthed.”

Interviewet af Kristine Skjoldborg Stammer

©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer