Vejen.jpg

NEWS & LOVE FROM
Pernille Mandira

filigran_guld a.png
Satsang åben for tilmelding
8 måneders dybt transformerende forløb
åbner igen for tilmelding

Pernille Mandira har nu åbnet for tilmeldingerne til endnu et forløb i Satsangens navn. Satsangen er mødet med sandhed, og tilbyder igennem Pernillle Mandiras kærlige guidance at tage hver enkelt pilgrim med på en healende bevidsthedsrejse som ingen anden.

Trust Love 

Tillidens vej

EN ÅBNING TIL PILGRIMME I LIVETS SKOLE

golden_art_32.png
GATHERING LOVE
AO0I7263.jpg

Kære Pilgrim

 

Du er på vej, du vandrer i Livets Skole, og gør det bedste du kan. At du er her, er en gave. Hver dag folder du den gave ud - det er en del af dét at være Sjæl i en fysisk krop. 

På den rejse, og mens du åbner den gave den, stiller Pernille Mandira sig til rådighed for hjælp, spejling og vækkelse. Det er hendes kald at støtte dig i din vækkelse, at skabe rum hvor du husker din sandhed og finder modet til at leve der fra. 


Altid er retningen sat efter at gå tillidens vej - at turde det sande, det rene og kærlige, uanset hvordan det ser ud for dig.

 

Du kan altid række ud!

 

I kærlighed, 
Namasté

Pernille Mandira 

PILGRIM AF LIVET

filigran_guld a.png
En gratis mulighed til dig for støtte i din daglige praksis

Gathering Love er et tilbud til dig om at mødes i en kærlig omfavnelse, fyldt af energi, healing, meditation, kanaliseringer og inspiration. Det er min gave til dig i disse forandringens vinde, som blæser over os alle.


Vi mødes online, hver morgen kl 09:00. Musik vil spille ca 15 minutter før vi mødes, så du kan sætte dig og starte din fordybelse. Det er gratis at deltage i disse morgenener, som løber alle ugens hverdage, og varer mellem 30 og 40 minutter. 
Din adgang til de gratis morgener finder du ved at trykke på linket her under. 

Gathering Love har, udover den daglige meditation, healing og kanalisering, en Facebook-gruppe, fyldt med inspiration og kærlig guidance. 

 

Du er så hjertelig velkommen.

AO0I7911_edited.jpg

"Dybt i dig vil du finde, at livet sker i dig - ikke med dig" 

- Pernille Mandira
filigran_guld a.png

Pilgrimsrejser

EN REJSE HJEM

golden_art_32.png

Siden 2005 har Pernille Mandira arrangeret pilgrimsrejser til nogle af verdens aller helligste steder. Rejserne er sjælerejser for dig, der er fuldt dedikeret til dit spirituelle og personlige arbejde, og som samtidig har en eventyrer gemt i maven.

Netop nu på Trust Love finder du åbning til en ganske særlige pilgrimsrejse, en rejse som  til en destignation som Pernille Mandira har udforsket og arbejdet med i 15 år - nemlig de smukke Franske Pyrenæer, med afsæt i Montseguer.

 

Her på siden inviteres du til at opdage, hvad disse dybe, ærlige og særlige destinationer kalder på i dig - mærke, om du gennem deres uforfalskede skønhed vækkes til at rejse med.

 
Kig ind i lade 2.jpg

Clearings

KROPPEN, HUSET & SJÆLEN

golden_art_32.png

En clearing er ikke kun et energetisk ritual, der hjælper dig med at nedbryde dine egne indre vægge gennem de ydre - det er også en kærlig måde, hvorpå afdøde sjæle, der dvæler i og omkring dit hjem, kan hjælpes videre på deres færd.

 En clearing kan skabe overraskende forløsninger i din familiedynamik eller dit parforhold, og hjælpe jer til at opdage ressource imellem jer, I ikke vidste fandtes. Det kan også skabe en større følelse af fred og ro, og derfor give bedre nattesøvn.

 
AO0I8775.jpg
"Døren til healing og sjælefred åbner sig i det øjeblik vi genkender, at vi blot har ét liv
- og at det ene liv er uendeligt og for altid forbundet til alting."
- Pernille Mandira
filigran_guld a.png

Readings

MØD DIG SELV

golden_art_32.png

En reading med Pernille giver dig mulighed for at finde dyb forløsning og opdage det, der er sandt for dig. Det er som at opdage den nøgle, du véd er der, men ikke selv kan få øje på. 

Uden omsvøb, og med stor kærlighed og humor, hjælper Pernille Mandira dig med at genfinde den retning, du måske for øjeblik har mistet af syne. Resultatet er fornyet håb, styrke og ro.

Readings foregår enten via telefonen eller hos Pernille Mandira på Fulgesangsgaard tæt ved Borup.

 
Spejl.jpg
filigran_guld a.png