©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Trust Love:

EN ÅBNING TIL PILGRIMME I LIVETS SKOLE

Kæreste Pilgrim

 

Trust Love er en invitation til dig på din livsvandring, en åbning til at blive støttet i at mindes din sjæls essens og høre dens stemme. Altid er retningen sat efter at gå tillidens vej - at turde det sande, det rene og klare, uanset hvordan det ser ud for dig.

 

Herfra er Trust Love også det banner, som vi sammen rejser under til nogle af verdens helligste steder - skatkamre, som Katarernes Frankrig og Buddhisternes Tibet - som blot venter på at indvie os i deres rigdom og storslåede skønhed. Og det er det banner, som vi lader os guide dybt ind i sjælens rige, som tilbyder os hvile der, hvor alting ånder fred og ro. Det sted, hvor vores "naturalborn peace within" har hjemme.

 

Gennem workshops, soul readings, clearings og vidunderlige rejser, arbejder Trust Love med de gamle terapeuters visdom, shamanismens magiske verden og Universets guidance.

Rigtig hjertelig velkommen!

Tillidens Vej

NYT: Tibet 2019

Pilgrimsfærd til storslåede Tibet: September 2019

Forhåndstilmeld dig nu

pladser reserveres efter først-til-mølle

I september 2019 åbner Tibet sine døre til den store, stille sandhed, der lever og leves i Himalayas bjerge. Endnu en gang har Pernille fået invitationen til at bringe 14 pilgrimme med sig på denne særlige færd - det bliver en rejse for livet.

 

Nonnernes hellige sang

LYT TIL DEN FORTRYLLENDE MEDITATIONS CHANT FRA ET BESØG HOS ANI TSANKHUNG KLOSTERET

Meditationschant - Ani Tsankhung Klosteret -
00:00 / 00:00

Pernille Mouritsen

PILGRIM AF LIVET

Flere pilgrimsrejser på vej

Netop nu er Trust Love ved at planlægge flere pilgrimsrejser til nogle af verdens helligste steder. Vær sikker at være blandt de første til at modtage de spændende rejseprogrammer og billetsalg ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Opdag Trust Love

"Dybt i dig vil du finde, at livet sker i dig 
- ikke med dig" 

- Pernille Mouritsen

Clearings

KROPPEN, HUSET & SJÆLEN

En clearing er ikke kun et energetisk ritual, der hjælper dig med at nedbryde dine egne indre vægge gennem de ydre - det er også en kærlig måde, hvorpå afdøde sjæle, der dvæler i og omkring dit hjem, kan hjælpes videre på deres færd.

 En clearing kan skabe overraskende forløsninger i din familiedynamik eller dit parforhold, og hjælpe jer til at opdage ressource imellem jer, I ikke vidste fandtes. Det kan også skabe en større følelse af fred og ro, og derfor give bedre nattesøvn.

 
Show More

Pilgrimsrejser

EN REJSE HJEM

Gennem de sidste 13 år, har Pernille arrangeret pilgrimsrejser til nogle af verdens aller helligste steder.  Rejserne er sjælerejser for dig, der er fuldt dedikeret til dit spirituelle og personlige arbejde, og som samtidig har en eventyrer gemt i maven.

I september 2017 drog 14 modige pilgrimme til Tibet for at opdage, hvad mødet med dette særlige sted og folk, midt i Himalayas storhed, havde at fortælle netop dem, på deres sjælerejse.

 

At sætte ord sådan en rejse er svært - måske endda umuligt - og du får derfor 'blot' billederne fra rejsen. Måske du kan lade dem inspirere dig dybere ind i din egen pilgrimsfærd, ind i det, der er sandt og godt for dig.

 
"Døren til healing og sjælefred åbner sig i det øjeblik vi genkender, at vi blot har ét liv
- og at det ene liv er uendeligt og for altid forbundet til alting."

- Pernille Mouritsen

Readings

MØD DIG SELV

En reading med Pernille giver dig mulighed for at finde dyb forløsning og opdage det, der er sandt for dig. Det er som at opdage den nøgle, du véd er der, men ikke selv kan få øje på. 

Uden omsvøb, og med stor kærlighed og humor, hjælper Pernille dig med at genfinde den retning, du måske for øjeblik har mistet af syne. Resultatet er fornyet håb, styrke og ro.

Readings foregår via telefonen.

Show More
 

Kontakt

CONNECT@TRUSTLOVE.DK / TEL: +(45) 2625 6501

Du er velkommen til at sende en besked til Pernille.

Spørgsmål besvares indenfor 4 - 5 hverdage.