AO0I7200 (2).jpg

Healing

FOR FORANDRING, SANDHED OG BALANCE

At modtage en healing er som at åbne for sjælens dybeste genkendelse af det, der er sandt i det enkelte menneske. Det er som at kalde på balancen, og lade den strømme til de steder i krop og sind, hvor der for en stund er opstået en ubalance. 

 

En healing er et skub mod det hele, det sande, men som med alt andet, er det den enkelte, der må bære åbenhed og ønsket om forandring i sit indre, så balance igen kan indfinde sig.

 

En healing med Pernille Mandira kan enten foregå live, eller som fjernhealing. Healingen er ikke begrænset af tid og rum.

Anette Paritout

»Det har været en stor, stor gave for mig at modtage fjernhealinger fra Pernille. 

 

Healingen er som at blive tilknyttet et vidunderligt univers, hvor dit indre bliver renset, løftet og fyldt med kærlighed og klarhed...«

AO0I8255_edited.jpg
 

Fjernhealing

MODTAG HEALING HJEMMEFRA

Du har mulighed for at booke enten en enkeltstående fjernhealing eller et forløb over 5 gange, alt efter dit behov. Et forløb med  5 fjernhealinger strækker sig over 6 uger. 

Om du vælger det ene format eller det andet, indleder du din healing med en samtale med Pernille Mandira af 15 minutters varighed, hvor I sammen sætter retning for din healing.


Ved hver fjernhealing, som varer 30 minutter, bedes du opholde dig et roligt sted, hvor du kan overgive dig til det energetiske arbejde, der sker, ved at sætte intention og retning. Således modtager du healingen bedst. 


Efter endt healing, vil du modtage en audio fra Pernille Mandira, hvor hun sætter ord på sin oplevelse af healingen, eventuelle tiltag, eller små opgaver, som vil være gode for dig at udføre.


Priser for fjernehealing

Enkeltstående fjernhealing: kr. 750,-

Forløb med 5 fjernhealinger: kr. 3.250,-

AO0I7749.jpg

"When nothing is certain, anything is possible" 

- Pernille Mandira
 
Christina Martin

»I mødet med Pernille oplevede jeg så dyb en accept af den jeg er, som i sig selv giver ro i mig og jeg lettere kan slippe forbi mit forsvar og sårbarhed i kommunikationen..

Live healing

DET PERSONLIGE MØDE

En live healing foregår i Pernille Mandiras hjem, Fuglesangsgaard, ikke langt fra Køge.


Her er det, som ved fjernhealingerne, muligt at aftale et længerevarende forløb eller en enkeltstående healingssession. Uanset hvilket format du vælger, vil den første healing dog altid vare 60-90 minutter, for at I sammen kan sætte retning, og finde ind til den vej, healing skal gå. 

Ved efterfølgende healinger afsættes 60 min.
Ved live healingerne kan Pernille Mandira vurdere, at der er brug for trommens energi. Dette sker ikke ved fjernhealingerne. 

Priser for live healing

Første healing, 60-90 minutter: kr. 1.250,-
Efterfølgende healinger, 60 minutter: kr. 950,-

AO0I8235.jpg
 

Trommehealing

SHAMANISTISK HEALING

At invitere trommen med ind på din healingsrejse, åbner for en helt unik og meget dyb healing. Også her sættes en meget klar intention for rejsen, og Pernille Mandira vil rejse for dig i energien, med og gennem trommens visdom. Spirit animals, healing animals, soul retrieval – alle disse elementer, der hører Shamanismen til, bliver vakt til live for at hjælpe dig i din healing.

I den Shamanistiske healing går vi til roden af din udfordring; det er dér, vi skal hen for at forløse, løfte, vække eller åbne det, du har brug for at heale. Nogle gange er én gang nok, andre gange må vi bruge flere gange for at få alle lag med.

Dette arbejde tager minimum 2 timer, og foregår på Fuglesangsgaard hos Pernille Mandira.


Pris for Shamanistisk healing

2 timers healing: kr. 1.550,-

Spejl.jpg

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser