Healing

FOR FORANDRING, SANDHED OG BALANCE

At modtage en healing er som at åbne for sjælens dybeste genkendelse af det der er sandt i det enkelte menneske. Det er som at kalde på balancen, lade den strømme til de steder i krop og sind, hvor der for en stund er opstået en ubalance. 

En healing er et skub mod det hele, det sande, men som med alt andet, er det den enkelte, der må bære åbenhed og ønsket om forandring i sit indre, så balance igen kan indfinde sig i den enkelte.

 

En healing med Pernille Mandira kan enten foregå live, eller som fjernhealing. Healingen er ikke begrænset af tid og rum.

”Det har været en stor, stor gave for mig at modtage Buddha-healinger fra Pernille. 

 

Healingen er som at blive tilknyttet et vidunderligt univers, hvor dit indre bliver renset, løftet og fyldt med kærlighed og klarhed..."

 

Fjernhealing

ET FORLØB OVER 5 GANGE

Du indleder forløbet med en samtale med Pernille Mandira af 15 minutters varighed, hvor I sammen sætter retning for din healing. Ved hver fjernhealing, som varer 30 min., bedes du opholde dig et roligt sted, hvor du kan overgive dig til det energetiske arbejde, der sker, ved at sætte intention og retning. Således modtager du healingen bedst. 


Efter endt healing, vil du modtage en audio fra Pernille Mandira, hvor hun sætter ord på sin oplevelse af healingen, eventuelle tiltag, eller små opgaver, som vil være gode for dig at udføre.


Når de 5 gange er overstået, aftaler du og Pernille Mandira endnu en 15 minutters samtale, hvor I afslutter forløbet. 

PRISER

For det samlede forløb med 5 fjernhealinger: kr. 2.550,- 

For en enkelt fjernhealing af 30 mins. varighed, inkl. audio og udveksling på mail om intention for healing: kr. 950,-

Show More

"When nothing is certain, anything is possible" 

- Pernille Mandira
 
Show More

"I mødet med Pernille oplevede jeg så dyb en accept af den jeg er som i sig selv giver ro i mig og jeg lettere kan slippe forbi mit forsvar og sårbarhed i kommunikationen.

 

Forløsning og mål blev så meget mere tydeligt og nye skridt imod min egen lykke i mig. Det arbejde som Pernille går ind i sammen med mig har været livsbekræftende og ikke et skridt har været taget uden jeg har været med på vejen."

Live healing

ET PERSONLIGT MØDE

En live healing foregår i Pernille Mandiras hjem, Fuglsanggård, ik så langt fra Køge.


Her er det, som ved fjernhealingerne, muligt at aftale et længerevarende forløb eller en enkeltstående healing session. Uanset hvilket format du vælger, vil den første healing dog altid vare 60-90 min., for at I sammen kan sætte retning, og finder ind til den vej, healing skal gå. 


Ved efterfølgende healinger afsættes 60 min.


Ved live healingerne kan Pernille Mandira vurdere, at der er brug for trommens energi. Dette sker ikke ved fjernhealingerne. 

PRISER

Første healing, 60-90 min.: kr. 1.450,-
Efterfølgende healinger, 60 min.: kr. 1.250,-

©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer