©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Great Mother Gathering

KANALISERING AF BUDSKABER, DYB HEALING, MEDITATION & ENERGIARBEJDE

Jeg har længe hørt kaldet fra mit indre, og det er jeg sikker på, at du også har. Et kald fra vores vise og kærlige Moder Jord om at finde sammen og begynde at skabe de forandringer, vores verden - både den indre og ydre - har brug for. Intet af det, jeg hører hende tale, handler om, at vi er forkerte i vores retning og valg, men jeg hører et ønske om at opdage, at vi kan vælge anderledes. Hver har vi unikke opgaver at udføre på denne planet, hver er vi her for at give vores til det store. 

Disse aftener vil være fyldt med kanaliseret visdom fra vores kære Moder Jord, fra Spirit - formidlet gennem healende meditationer og dybt energiarbejde. 

Denne åbning har afsæt i et ønske om enkelthed, om at vi alle erindrer, at de store forandringer skabes i de små og nærværende skridt, taget fra centret af al tings skabelse. Derfra kan energi stråle ud som ringe i vandet, og begynde at løfte menneskeheden til vækkelse. 

Du kaldes til at være en del af den vækkelse, til at tage dine skridt for det store og det små. I det nære og der, hvor vi endnu ikke ved vi er, med vores bevidsthed og energi. In Return, vil du blive tilbudt et rum for dyb healing og forvandling, faciliteret af kanaliserede budskaber, og energiterapi gennem nærvær og healing. 

Namaskar 
Pernille Mandira 

"I stilhed er hun nærværende,  i stilhed giver hun, i stilhed skaber hun igen og igen. I stilhed rummer hun menneskeheden, mens den larmende går igennem livets skole.

 

Det er tid til at vi vågner, og giver tilbage, i stille kærlig omfavnelse. Du inviteres med på en rejse, hvor du vækkes i hendes spejlbillede".

- Pernille Mandira
Great Mother Gathering.mp3
00:00 / 04:01
Pernille Mandiras ord om disse aftener

Vigtigt

OM AT MØDES TIL

GREAT MOTHER GATHERING

 • Vi mødes med åbne hjerter, i accept af, at intet vi hver især gør, er forkert, alt har sin vej. Disse aftener er en invitation til at træde frem i åbenhed og ærlighed, for fælles at løfte den kollektive bevisthed. 

 • Der er rum og plads til alle, uanset spirituel overbevisning og / eller erfaring. 
   

 • En del af kanaliseringerne og de budskaber, der formidles, vil være på engelsk.
   

 • Det bedste vil være, at du deltager alle 4 gange, for helheden og det energetiske løft, der tilbydes. 
   

 • Når du er tilmeldt, vil du have online tilgang til optagelser, som laves selve aftenen, disse er i audio, ikke i video. 

   

 • Prisen for disse 4 aftener er kr. 1.550,- som betales ved tilmelding. Ved afbud refunderes beløbet ikke, da du vil have tilgang til optagelserne fra aftenen. 

Show More

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATOER​​

 • 19/09 2019 kl. 18:30 - 21:30 - afholdt

 • 10/10 2019 kl. 18:30 - 21:30 - afholdt

 • 21/11 2019 kl. 18:30 - 21:30

 • 12/12 2019 kl. 18:30 - 21:30


STED
Teaterbygningen - Galleriet på 1. sal.  
Bag Haverne 1

4600 Køge

PRIS OG TILMELDING

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til Pernille Mandira på connect@trustlove.dk. Betaling sker ved tilmelding. 

Hele forløbet koster kr. 1.550,- inkl. optagelser af de enkelte aftener, samt the, kaffe og en let snack. Herudover er det muligt at deltage ved en enkelt gathering. Se flere detaljer under ØVRIGE PRAKTISKE OPLYSNINGER

ØVRIGE PRAKTISKE OPLYSNINGER

Alle gatherings optages, og det er vigtigt for deltagelse til en given gathering, at du har hørt optagelsen fra den forrige gathering. På den måde kan du nemt glide med ind i energien og det, der tidligere er delt og arbejdet med. Optagelsen fra den forrige gathering koster kr. 50,- hvis ikke du deltog ved den.


Eksempel: Var du med til september måneds gathering, og vil med igen i oktober, koster det dig kr. 450,- (da du allerede har betalt for september måneds optagelser).


Var du IKKE med til september måneds gathering, og vil med i oktober, så koster det kr. 50,- for optagelsen fra september og 450,- for selve aftenen - ialt 500,- 


Vil du bare gerne lytte til det arbejde, der er gjort, mærke healingen og energien uden deltagelse, så koster optagelsen kr. 50,-