AO0I5321.jpg
filigran_guld a.png

Looking for happiness
in your daily life?

AO0I8267.jpg
Invitation til åndelig fordybelse og menneskelig vækkelse

Gathering Love Templet inviterer dig indenfor i en verden af healing, kanaliserede budskaber og meditationer, Shamanisme, hjertelig inspiration, og meget mere. Det er over 100 live lydoptagelser af 1/2 times varighed skabt gennem Gathering Love morgenerne, med ønsket om at støtte for din åndelige og personlige vækkelse.

Lær hvordan du renser dit hjem og forløser tung og stagneret energi  

Pernille Mandira har skabt denne online Master Class ud fra sine 15 års erfaring med Clearing. I en tid som denne, hvor alle er hjemme, ophobes så megen energi i atmosfæren, og vi kan ende med at blive holdt fast af tung og stagneret energi. Denne Master Class lærer dig at rense ud, og lette energien i dit hjem - energetisk rengøring!

filigran_guld a.png

Flere muligheder for støtte på din rejse mod

vækkelse til din sjæls essens

Samtale

få hjælp til at se dig selv

golden_art_32.png

En Samtale med Pernille Mandira er en stund hvor du får mulighed for at sam-se dit liv, din krop, din åndelige og personlige vækkelses rejse.

Uden omsvøb, og med stor kærlighed og humor, hjælper Pernille Mandira dig med at genfinde den retning, du måske for øjeblik har mistet af syne.

Resultatet er fornyet forbindelse til det der er din egen sandhed og retning. Der findes blot en vej for dig at gå i dette liv, og det er din egen.

 
AO0I7911_edited.jpg

"Dybt i dig vil du finde, at livet sker i dig - ikke med dig" 

- Pernille Mandira
filigran_guld a.png

Pilgrimsrejser

EN REJSE HJEM

golden_art_32.png

Siden 2005 har Pernille Mandira arrangeret pilgrimsrejser til nogle af verdens aller helligste steder. Rejserne er sjælerejser for dig, der er fuldt dedikeret til dit spirituelle og personlige arbejde, og som samtidig har en eventyrer gemt i maven.

Netop nu på Trust Love finder du åbning til en ganske særlige pilgrimsrejse, en rejse som  til en destignation som Pernille Mandira har udforsket og arbejdet med i 15 år - nemlig de smukke Franske Pyrenæer, med afsæt i Montseguer.

 

Her på siden inviteres du til at opdage, hvad disse dybe, ærlige og særlige destinationer kalder på i dig - mærke, om du gennem deres uforfalskede skønhed vækkes til at rejse med.

 
Kig ind i lade 2.jpg

Clearings

KROPPEN, HUSET & SJÆLEN

golden_art_32.png

En clearing er ikke kun et energetisk ritual, der hjælper dig med at nedbryde dine egne indre vægge gennem de ydre - det er også en kærlig måde, hvorpå afdøde sjæle, der dvæler i og omkring dit hjem, kan hjælpes videre på deres færd.

 En clearing kan skabe overraskende forløsninger i din familiedynamik eller dit parforhold, og hjælpe jer til at opdage ressource imellem jer, I ikke vidste fandtes. Det kan også skabe en større følelse af fred og ro, og derfor give bedre nattesøvn.

 
AO0I8775.jpg
"Døren til healing og sjælefred åbner sig i det øjeblik vi genkender, at vi blot har ét liv
- og at det ene liv er uendeligt og for altid forbundet til alting."
- Pernille Mandira
filigran_guld a.png

Trust Love 

Tillidens vej

FOR PILGRIMME I LIVETS SKOLE

golden_art_32.png

Du er på vej, du vandrer i Livets Skole, og gør det bedste du kan. At du er her, er en gave. Hver dag folder du den gave ud - det er en del af dét at være Sjæl i en fysisk krop. 

På den rejse, og mens du åbner den gave den, stiller Pernille Mandira sig til rådighed for hjælp, spejling og vækkelse. Det er hendes kald at støtte dig i din vækkelse, at skabe rum hvor du husker din sandhed og finder modet til at leve der fra. 


Altid er retningen sat efter at gå tillidens vej - at turde det sande, det rene og kærlige, uanset hvordan det ser ud for dig. Du kan altid række ud!

 

I kærlighed - namasté

Pernille Mandira 

PILGRIM AF LIVET

 
Spejl.jpg

Kontakt

golden_art_32.png

Du er velkommen til at sende en besked til Pernille Mandira.

Spørgsmål besvares indenfor 4 - 5 hverdage.

filigran_guld a.png