Gratis: Gathering Love

KANALISERING AF BUDSKABER, DYB HEALING, MEDITATION & INSPIRATION

Vejen.jpg
filigran_guld a.png
AO0I7911_edited.jpg
golden_art_32.png
støtte på din rejse som pilgrim i livet

På alle hverdage kl 09:00 åbner Pernille Mandira for sine gaver, og lader healende, kanaliserede budskaber og inspiration strømme ud til alle, der har brug for det. Det er en gave til dig i en tid, hvor det at vælge kærligheden, det fredfyldte og sandheden, har særlig stor betydning.

"No matter what the question may be, no matter the hardship. Then find love before any action, any answer. 

And if hard to find, then continue until it opens, no matter what - if love is there, the answer will be from love, the action will be from love. 


Take your time, do your practice, any action, any answer can wait for love. And you can make love your language, your way of life, your religion. 


Love. Just Love"

- Pernille Mandira

Inspirationen til at skabe Gathering Love-meditationerne kom til mig, da jeg selv sad i fordybelse lørdag d. 14. marts 2020; én af mine åndelige mestre kom til mig, og viste en åbning til at samle kærlighed. At samle kærlighed på en måde hvorpå, den blev så fortættet, at den ville skabe gennembrud i os alle.

 

Budskabet var enkelt: Der er brug for, at alle husker kærlighed; husker, at det er, hvad vi er skabt i og af - det er hvad vi lever fra, og det er, hvad vi vil blive til. 

 

Så disse gatherings er meget enkle i deres afsæt: De skabes hver morgen fra det uendelig nu. De ligger som dugdråber fra nattens vished - dugdråber, der formidles gennem meditationer, healinger, kanaliseringer og indsigter, der flyder gennem mig, fra universet og visheden. Så snart de er delt - så snart din bevidsthed, den sol du er, rammer dugdråberne - opløses de, for igen at blive en del af helheden.

Kun det, der er sandt i dig, kan være din sandhed. 

I kærlighed

- Pernille Mandira

At samles i kærlighed

PERNILLE MANDIRA FORTÆLLER

golden_art_32.png
Gathering Love
00:00 / 03:02
AO0I5323.jpg
 

Vigtigt

OM AT MØDES TIL

GATHERING LOVE

golden_art_32.png
 • Vi mødes med åbne hjerter, i accept af, at alt der måtte blive kanaliseret, sagt, og henvist til ikke er en universel sandhed, men er ment som inspiration til din rejse. 

 • Healinger der måtte opstå spontant, eller guidet bydes hjerteligt velkommen. Men vi vil altid anbefale dig at bevare din ben godt og solidt plantet i moder jord, og huske at søge hjælp rette sted, ved behov. 
   

 • En stor del af kanaliseringerne og de budskaber, der formidles, vil være på engelsk.
   

 • Det er bedst at du sætter dig et sted, hvor du kan være uforstyrret, at du slår din mikrofon fra, og hvis du har brug for at bevæge dig rundt, at du slukker dit kamera. 
   

 • Du skal ikke tilmelde dig nogen steder, blot møde op i vores virtuelle mødested i Zoom. Linket hertil finder du i vores Facebook-gruppe.

   

 • Det er gratis at deltage for alle. 

 

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

golden_art_32.png
Tid

Alle hverdagsmorgener fra kl. 09:00 til senest 09:45 - musik spiller fra kl 08:45, og du er velkommen til at sætte dig og nyde det. 


Sted

I dit hjem, fra online program (Zoom).

 

Pris og tilmelding

Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig - du møder blot op.

Hvis du vil have mere

Hvis du har lyst til at vækkes yderligere igennem Pernille Mandiras visdom - fx igennem kurser, master classes med videre - har du mulighed for at blive medlem af Gathering Love Templet, der løbende tilbyder undervisning til åndelig vækkelse.

Optagelserne

Siden 15. april 2020, er alle disse morgener blevet optaget, og udgør nu et eneståenede lydbibliotek af healing, inspiration og kanaliserede budskaber. Disse unikke optagelser kan du også få adgang til ved at oprette dig som medlem af Gathering Love Templet.

 

Deltag (link i facebook-gruppe)

Dit link til Zoom, som er det online møderum, Gathering Love finder sted, får du i Facebook-gruppen, som du finder her.

 

I Facebook-gruppen deler Pernille Mandira

fra morgenerne, ligesom du kan dele dine oplevelser og indsigter, og blive holdt af alle som er med. Facebook-gruppens indhold kun synlig for Gathering Love-deltagere.

 

Kig ind i lade.jpg