Tibet - en pilgrimsfærd til Verdens Tag

PRAKTISKE DETALJER

På denne side finder du alle de praktiske detaljer, du har brug for at vide om rejsen til Tibet i september 2019. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Pernille Mandira.

Trekking Bureauet

Trekking Bureauet er den tekniske arrangør af denne rejse, og er et dansk ejet adventure-rejsebureau, som har eksisteret i over 20 år. Bureauet ejes af antropolog, Caspar Sutton, og intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til planlægning og graden af oplevelser, der venter os på denne tur.

Bureauets politikker

Trekking Bureauet samarbejder med lokale samarbejdspartnere så vidt som overhovedet muligt. De lægger deres penge lokalt, hvor det er muligt, og gør meget ud af, at deres rejsende lærer om de lokale kulturer. De arrangerer fx ikke "turist-danseshows” med lokale, uden at initiativet stammer fra de lokale selv. De samarbejder lokalt kun med folk, der har samme holdning til ansvarlig turisme som bureauet selv. Det er derfor også bureaurets politik, at rejsende bør fotografere og videofilme med omtanke og altid med respekt for dem, de vil fotografere.

 

Alle rejseledere og guider er veluddannede og meget vidende på deres felt. Det gælder både de danske og de lokale guides, som således bindeledet til de lokale kulturer. Deres lokalkendskab vil gøre, at du føler dig godt tilpas på vores rejser, og mærker den dybe respekt for lokale befolkninger og deres miljø.

VIGTIGT: Generelle rejsebetingelser

Husk at læse dette vigtige dokument med Trekking Bureauets generelle rejsebetingelser, inden du tilmelder dig turen til Jordan.

Pris (stadig under forhandling)

Prisen for rejsen til Tibet er for nu vejledende, men som udgangspunkt kommer rejsen til at koste det samme som i 2017, ca. kr. 33-35.000,- . Vi har mulighed for at forhandle prisen i positiv retning, hvis vi snarest, ultimo marts 2019, kan melde ud, at vi er mindst 10 pilgrimme. Vi håber, at du kan tilmelde dig inden da. 
 

PRISEN INKLUDERER
Flybillet København - Kathmandu med Turkish Airlines t/r økonomiklasse

Transfer i henhold til rejseplan
Overnatninger i delt dobbeltværelse og telt
Måltider i henhold til rejseplan
Al transport i henhold til programmet
Afgifter til templer og alle andre entréer

Udgifter til visum


PRISEN INKLUDERER IKKE

Afbestillingsforsikring
Rejseforsikring
Drikkevarer
Drikkepenge
Få måltider ved ankomst og afrejse
Personlige udgifter

Evt. vaccination
Fly fra andre destinationer end Danmark. Ønsker du hjælp til denne planlægning, kontakt da venligst Caspar Sutton fra Trekking Bureauet.

Betaling

Depositum: Kr. 1.500,- som betales umiddelbart efter tilmelding.

1. rate: kr. 15.000,- betales senest 01.05. 2019 (for flybilletter)

2. rate: Det resterende beløb betales senest 01.08. 2019 

Sprog

Vi har valgt at gøre denne rejse til en international rejse, hvilket vil sige, at det meste af det talte vil blive på engelsk. Al information fra vores lokale guide vil være på engelsk, og Pernille vil som udgangspunkt også tale engelsk til gruppen. Har du svært ved det engelske sprog, så skriv det til Pernille før afrejse, så vil hun sørge for, at der kommer en oversættelse til dansk til dig fra de steder, vi besøger.

 

BEMÆRK: Generelt vil alle praktiske beskeder blive givet på både dansk og engelsk.

Fly

Vi flyver med Turkish Airlines via Istanbul til og fra Kathmandu.

Forsikringer

Trekking Bureauet kan være behjælpelig med at tegne rejse- og afbestillingsforsikringer.

Vaccinationer

Vi anbefaler, at du kontakter din egen læge for yderligere information. Herudover henvises du til vaccination.dk eller til Danske Lægers Vaccinationsservice, hvor du som kunde i Trekking Bureauet opnår 10% rabat.

Sikkerhed for dine penge

Trekking Bureauet er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1112) og Rejse-Ankenævnet.

Praktisk forberedelsesmøde:

Vi mødes 08.08. 2019 kl. 19:30-21:00

Vi afholder et online forberedelsesmøde, hvor vi informerer om selve turen, om hvilke praktiske ting, vi skal være opmærksomme på, og giver rum til en generel mental og meditativ forberedelse til denne særlige rejse. På denne aften vil du selvfølgelig også have mulighed for at få stillet de spørgsmål, du måtte have. Mødet afholdes d. 08.08. 2019 kl 19:30 - 21:00. Datoen er fast, men sluttidspunktet er vejledende.

Meditativ og Spirituel forberedelse:

Vi mødes 22.08 & 04.09 2019 kl. 19:30 - 20:30

Du tilbydes at deltage på to aftener i hhv. august og september, hvor vi mødes online, som forberedelse til vores pilgrimsfærd. Indledende vil vi blive guidet til nogle af de spirituelle åbninger, der måtte ligge og vente os, og derefter mediterer sammen. 

 

Den meditation, som du vil blive budt ind til, er en ældgammel meditation, der stadig bruges af de tibetanske munke, som en renselse af sindet og som en dybere åbning af den sjælelige kontakt. Når vi nærmer os selv dagen for disse to aftener vil du modtage yderligere praktisk information. 

Tilmelding

Du udfylder kontaktformularen med dit navn, telefonnummer og e-mail-adresse. 

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser