©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Jordan

- for pilgrimmen i dig 

PRAKTISKE DETALJER

På denne side finder du alle de praktiske detaljer, du har brug for at vide om rejsen til Jordan. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Pernille.

Trekking

Bureauet

Trekking Bureauet er den tekniske arrangør af denne rejse, og er et dansk ejet adventure-rejsebureau, som har eksisteret i over 20 år. Bureauet ejes af antropolog, Caspar Sutton, og intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til planlægning og graden af oplevelser, der venter os på denne tur.

Bureauets politikker

Trekking Bureauet samarbejder med lokale samarbejdspartnere så vidt som overhovedet muligt. De lægger deres penge lokalt, hvor det er muligt, og gør meget ud af, at deres rejsende lærer om de lokale kulturer. De arrangerer fx ikke "turist-danseshows” med lokale, uden at initiativet stammer fra de lokale selv. De samarbejder lokalt kun med folk, der har samme holdning til ansvarlig turisme som bureauet selv. Det er derfor også bureaurets politik, at rejsende bør fotografere og videofilme med omtanke og altid med respekt for dem, de vil fotografere.

 

Alle rejseledere og guider er veluddannede og meget vidende på deres felt. Det gælder både de danske og de lokale guides, som således bindeledet til de lokale kulturer. Deres lokalkendskab vil gøre, at du føler dig godt tilpas på vores rejser, og mærker den dybe respekt for lokale befolkninger og deres miljø.

VIGTIGT: Generelle rejsebetingelser

Husk at læse dette vigtige dokument med Trekking Bureauets generelle rejsebetingelser, inden du tilmelder dig turen til Jordan.

Pris

Prisen for Rejsen til Jordan er 16.800 DKK

PRISEN INKLUDERER
Flybillet København – Amman t/r med Austrian Airways på økonomiklasse

Transfer i henhold til rejseplan
Overnatninger i delt dobbeltværelse og telt
Måltider i henhold til rejseplan
Al transport i henhold til programmet
Afgifter til moskéer og alle andre entréer

Udgifter til visum


PRISEN INKLUDERER IKKE

Afbestillingsforsikring
Rejseforsikring
Drikkevarer
Drikkepenge
Få måltider ved ankomst og afrejse
Personlige udgifter
Fly fra andre destinationer end Danmark. Ønsker du hjælp til denne planlægning, kontakt da venligst Caspar Sutton fra Trekking Bureauet.

Betaling

1.500 DKK i depositum, som betales umiddelbart efter tilmelding

15.300 DKK betales senest 15.01. 2019

Sikkerhed for dine penge

Trekking Bureauet er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1112) og Rejse-Ankenævnet.

Sprog

Vi har valgt at gøre denne rejse til en international rejse, hvilket vil sige, at det meste af det talte vil blive på engelsk. Al information fra vores lokale guide vil være på engelsk, og Pernille vil som udgangspunkt også tale engelsk til gruppen. Har du svært ved det engelske sprog, så skriv det til Pernille før afrejse, så vil hun sørge for, at der kommer en oversættelse til dansk til dig fra de steder, vi besøger.

 

BEMÆRK: Generelt vil alle praktiske beskeder blive givet på både dansk og engelsk.

Forberedelsesmøder: 30.01. og 27.02, 2019

Vi afholder to online forberedelsesmøder, hvor vi informerer om selve turen, om hvilke praktiske ting, vi skal være opmærksomme på, og giver rum til en generel mental og meditativ forberedelse til denne særlige rejse.

 

På disse aftener vil du selvfølgelig også have mulighed for at få stillet de spørgsmål, du måtte have. Møderne bliver afholdt henholdvis d. 30.01 og 27.02, 2019 kl 19:30 - 21:00. Datoerne er faste, men sluttidspunkterne er vejledende.

Vaccinationer

Fly

Vi flyver med Austrian Airways begge veje til og fra Amman, hvilket fordrer for kvalitet, komfort og lækre måltider.

Seruminstituttet anbefaler at du har hepatitis A-vaccine, men kontakt evt. din egen læge for yderligere information. Herudover henvises du til vaccination.dk eller til Danske Lægers Vaccinationsservice, hvor du som kunde i Trekking Bureauet opnår 10% rabat.

Forsikringer

Trekking Bureauet kan være behjælpelig med at tegne rejse- og afbestillingsforsikringer.

Tilmelding

Du udfylder kontaktformularen med dit navn, telefonnummer og e-mail-adresse.