De 12 Hellige Nætter

PÅ REJSE I DRØMMENES RIGE

Endnu en gang letter sløret mellem nat og dag, og julens smukke lys viser os vej til de indre sale, til den indre vished, som venter på vores opmærksomhed, vores nærhed. Det er en unik mulighed, for at få guidance ind i dit nye år - ind i 2021. 

 

For mig er De 12 Hellige Nætter en unik gave fra universet til os alle, ligesom Moder Jords årstider, som år efter år holder energetiske spejle op, viser vej, og åbner for visdom, indsigt og vished.

De 12 Hellige Nætter er gennem årene blevet arbejdet med af mange, formet og forandret i tråd med afsenderens ståsted i verden. Jeg har selv gjort det samme – ladet inspiration falde ned over dem, over bønnerne, på den måde, jeg føler passer lige netop til den tid, det år, der åbnes for. Jeg tror, at tilpasningen er uundgåelig; på sin vis har den måske endda sin berettigelse. Det magiske er, at Nætterne består, uanset, hvad vi ”gør ved dem”. De består, for ingen kan egentlig nogensinde ændre universets tilstrømning her til jord, ligesom ingen kan ændre årstidernes stille vandring. 

En drøm er ikke noget man vågner op fra, men en bevidsthed, der vækker en.
Må dine blive de aller smukkeste.

Namaste,

AT REJSE I

DRØMMENES RIGE

"De 12 Hellige Nætter er en en gave fra den mørkeste tid på året, til os alle. Det er i den periode af året, hvor vi ærer og fejrer Sjælens Fødsel, og hvor vi selv, gennem vores sjæl, fødes på ny. Hvor vi fødes i visdommen af det guddommelige lys, som De 12 Hellige Nætter er båret af.

De 12 nætter repræsenterer de kommende 12 måneder i året, der venter. Hver måned er koblet op på et stjernetegn, så vi kan sige, at vi laver vores eget intuitive horoskop, for året der venter.

 

De første 12 nætter (fra den 13. til den 24.-25. december 2019) omhandler din personligheds udvikling i året, der kommer. De sidste 12 nætter (fra den 24.-25. december til den 4.-5. januar 2021) omhandler din sjæls udvikling i året, der kommer. 

Gennem nattens virkelighed, får du mulighed for at ramme dit år ind, din intuition, universet, og dine hjælpere viser dig vej, og støtter dig i at være forberedt på det år, der ligger forude."

- Pernille Mandira
aaron-burden-eFKY0AOlCHA-unsplash.jpg
Personligt årshoroskop med afsæt i dine drømmes visdom & budskaber

De 12 Hellige Nætter er et vidunderligt, intuitivt værktøj, der tillader dig at se ind i dit kommende år - som et dybt personligt årshoroskop, der opstår gennem dine drømmes visdom og budskaber. Herigennem får du mulighed for at danne dig et overblik over både din personlige som sjælelige udvikling i 2021.

Priser
For devotion medlemmer af Templet: kr. 0,-
for dedication medlemmer af templet: kr. 99,- 
For ikke-medlemmer: kr. 149,-
Pernille Mandiras ord om dette års
12 hellige nætter
De 12 Hellige Nætter 2020-2021
00:00 / 06:03
Pernille Mandira

De 12 Hellige Nætter

 

Lad os følges

DET FÅR DU PÅ DIN REJSE

Daglig kontakt

Daglig kontakt gennem mails og Facebook-gruppe

Reading

23 mails, én til hver dag i nætterne, indeholdene de praktiske informationer om den pågældende nat og en audio, som indeholder en lille Reading for den enkelte nat, og for den pågældende periode for det nye år. Natten mellem den 24. og 25. december, drømmer vi 2 drømme, derfor de 23 mails. 

 

Guidet meditation

En guidet meditation / healing, som åbner dig for nætternes energi. Den er skabt sådan, at du kan træde igennem sløret, og ind i den visdom, der flyder til dig fra din sjæl og universet.

materiale

Det fineste materiale til dig, som støtte på din rejse. Og som noget helt nyt i år, en Journal lavet så du kan notere nattens arbejde, og have system i det i parring af nætternes både ydre og indre rejse. 

 

23 lydfiler

De 23 lydfiler, du vil få af Pernille Mandira, kan downloades, så du har dem, og kan genhøre dem som dit nye år 2021 folder sig ud. Dette er en yderligere støtte for arbejdet med nætterne. 

Show More
 

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

Dato

Fra d. 13. december 2020 til d. 5 januar 2021.

Sted

Hjemme hos dig selv.


Pris

Pris for hele den samlede pakke med 23 mails, 24 små readings, materiale, din unikke journal, en guidet meditation / healing og kontakt i Facebookgruppen: kr. 149,-.

Tilmelding

Når du er tilmeldt, og har betalt for materialet, vil du modtage en mail, som byder dig velkommen og sætter energien for nætterne. 

Øvrige praktiske oplysninger

De praktiske oplysninger omkring selve nætterne vil du få i den første e-mail. 


Her vil der være lidt forståelsesmateriale, som beskriver lidt om nætterne, de små tankefrø / mantraer og selve det at åbne sig for nætterne.

Du vil modtage din journal, så du kan printe den ud, og gøre dig klar. Derudover vil du få den særlige healing, som gør dig klar til at arbejde med nætterne. 


Hvis der er noget, du er i tvivl om, så brug meget gerne den lukkede Facebook-gruppe. Her kan du stille dine spørgsmål, og der vil helt sikkert også være andre, der tænker som dig, og derved have gavn af et kollektiv svar. 

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser