De 12 Hellige Nætter

PÅ REJSE I DRØMMENES RIGE

Endnu en gang letter sløret mellem nat og dag, og julens smukke lys viser os vej til de indre sale, til den indre vished, som venter på vores opmærksomhed, vores nærhed. Det er en unik mulighed, for at få guidance ind i dit nye år - ind i 2020. 

 

For mig er De 12 Hellige Nætter en unik gave fra universet til os alle, lige som Moder Jords årstider, som år efter år holder energetiske spejle op, viser vej, og åbner for visdom, indsigt og vished.

Sådan ser jeg også De 12 Hellige Nætter, som gennem årene er arbejdet med af mange, formet og forandret i tråd med afsenderens ståsted i verden. Jeg har selv gjort det samme – ladet inspiration falde ned over dem, over bønnerne, på den måde, jeg føler passer lige netop til den tid, det år, der åbnes for. Jeg tror at tilpasningen er uundgåelig; på sin vis har den måske endda sin berettigelse. Det magiske er, at Nætterne består, uanset, hvad vi ”gør ved dem”. De består, for ingen kan egentlig nogensiden ændre universets tilstrømning her til jord, ligesom ingen kan ændre årstidernes stille vandring. 

Jeg synes, det er smukt, og det bevidner for mig, hvor betydningsfuldt og stærkt et værktøj, De 12 Hellige Nætter er. Det sande kan ikke forgå!
I år er det lige så: De ligger der, og venter på os, de kære nætter – byder os ind til at skabe åbning og klarhed for det nye år. 

En drøm er ikke noget man vågner op fra, men noget, der vækker en.

Må dine blive de aller smukkeste.

Namaste,

AT REJSE I DRØMMENES RIGE

"De 12 Hellige Nætter er en en gave fra den mørkeste tid på året, til os alle. Det er i den periode af året, hvor vi ærer og fejrer Sjælens Fødsel, og hvor vi selv, gennem vores sjæl, fødes på ny. Hvor vi fødes i visdommen af det guddommelige lys, som De 12 Hellige Nætter er båret af.

De 12 nætter repræsenterer de kommende 12 måneder i året, der venter. Hver måned er koblet op på et stjernetegn, så vi kan sige, at vi laver vores eget intuitive horoskop, for året der venter.

 

De første 12 nætter (fra den 13. til den 24.-25. december 2019) omhandler din personligheds udvikling i året, der kommer. De sidste 12 nætter (fra den 24.-25. december til den 4.-5. januar 2020) omhandler din sjæls udvikling i året, der kommer. 

Gennem nattens virkelighed, får du mulighed for at ramme dit år ind, din intuition, universet, og dine hjælpere viser dig vej, og støtter dig i at være forberedt på det år, der ligger forude."

- Pernille Mandira
aaron-burden-eFKY0AOlCHA-unsplash.jpg
Pernille Mandira
Pernille Mandiras ord om dette års
12 hellige nætter
De 12 Hellige Nætter.mp3
00:00 / 05:18

De 12 Hellige Nætter

 

Mit tilbud til dig

DET FÅR DU PÅ DIN REJSE MED NÆTTERNE

 • Daglig kontakt gennem mails og Facebook-gruppe

 • 23 mails, én til hver dag i nætterne, indeholdene de praktiske informationer om den pågældende nat og en audio, som indeholder en lille Reading for den enkelte nat, og for den pågældende periode for det nye år.
   

 • En guidet meditation / healing, som åbner dig for nætternes energi. Den er skabt sådan, at du kan træde igennem sløret, og ind i den visdom, der flyder til dig fra din sjæl og universet.
   

 • De 24 audioer, du vil få af Pernille Mandira, kan downloades, så du har dem, og kan genhøre dem som dit nye år 2020 folder sig ud. Dette er en yderligere støtte for arbejdet med nætterne. 
   

 • Når du er tilmeldt, og har betalt for materialet, vil du modtage en mail, som byder dig velkommen og sætter energien for nætterne. 

Show More

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATOER​​

Fra d. 13. december 2019 til d. 5 januar 2020

STED
Hjemme hos dig selv


PRIS & TILMELDING

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til Pernille Mandira på connect@trustlove.dk. 

Pris for hele den samlede pakke med 23 mails, 24 små reaadings, en guidet meditation/healing og kontakt i Facebookgruppen er kr. 325,-
De kan overføres på MobilePay 86813. 

HUSK at skrive din mail-adresse i overførslen, så du kan begynde at modtage e-mails. 

ØVRIGE PRAKTISKE OPLYSNINGER

De praktiske oplysninger omkring selve nætterne vil du få i den første e-mail. 


Her vil der være lidt forståelsesmateriale, som beskriver lidt om nætterne, de små tankefrø/mantraer og selve det at åbne sig for nætterne. 
Hvis der er noget, du er i tvivl om, så brug meget gerne den lukkede Facebook-gruppe, som du finder her: De 12 Hellige Nætter. Her kan du stille dine spørgsmål, og der vil helt sikkert også være andre, der tænker som dig, og derved have gavn af et kollektiv svar. 
Du er også altid hjerteligt velkommen til at sende en mail. 

 

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser