VÆKKELSE TIL BALANCE MELLEM ÅND OG PERSONLIGHED - TILGÅ DINE UANEDE RESOURCER

Samtalen

- med Pernille Mandira 

AO0I5323.jpg
 
AO0I8216.jpg

Det praktiske

Samtalens varighed

En samtale varer max. 25 minutter. For langt de fleste vil det være tilstrækkeligt med tid, til at nå ind til klarhed og retning. Har du herefter behov for flere samtaler, eller har du lyst til at indgå i et forløb med Pernille Mandira, aftales dette efter den første samtale. 
 

Pris

Grundprisen for en samtale af op til 25 minutters varighed er kr. 450,-.

Skulle du ønske at betale mere, og dermed støtte Pernille Mandiras arbejde, kan du vælge at lave en donation via betalingssiden, når du booker din tid.​​
 

Tidspunkt

Når din samtale er betalt, bliver du kontaktet af Pernille Mandira, så I sammen kan aftale et tidspunkt.
 

Øvrige oplysninger

Det er muligt at få samtalen optaget, da foregår den via zoom - ellers via telefon.

Booker du tid til, at Pernille Mandira skal kigge ind på din hest, hund eller kat, må du gerne skrive det i kommentarfeltet ved dit køb.

Pernille Mandira er skarp i sit arbejde med energien. I en samtale både ser og kanaliserer hun budskaber fra Universet, hun bruger energiterapeutiske som kognitive værktøjer, og skaber rum for healing i én flydende bevægelse. 

 

I mere end 15 år har Pernille Mandira arbejdet professionelt med at hjælpe mennesker finde retning, der hvor den for en stund var forvundet - både for den enkelte, og i store og små organisationer. Hun har sin dybeste passion i at hjælpe andre med at finde ind til gemte og glemte ressourcer.

 

I arbejdet med Pernille Mandira, er retningen sat mod, at du i klarhed kan bevæge dig videre, leve i balance, og åbne for et liv, hvor du lever den drøm, der er din. ​

En samtale med Pernille Mandira er en unik mulighed for at få hjælp til at finde retning og klarhed, og til at udvikle sig både personligt og fra ånden.

 

I arbejdet med Pernille Mandira handler det altid om at finde tilbage til helhed og balance. 

AO0I8267.jpg

En ny og tidssvarende måde at arbejde på

OM SAMTALEN MED PERNILLE MANDIRA

Når sjælen kalder

Når du kontakter mig for hjælp, har du sikkert noget i dit indre, der er dig uklart; du har arbejdet med dig selv fra mange vinkler, det kan være i forbindelse med udfordringer i livet, kropslige smerter, eller din åndelige vækkelse, og nu ved du, at du har brug for noget andet, mere - at du har brug for at blive set!

Det er så tit, at de kære mennesker, der kommer hos mig, siger, at "nu tør jeg komme hos dig", eller "jeg ved ikke helt, hvad jeg kan forvente her hos dig, men jeg kunne bare mærke, at jeg skulle booke denne tid" - og sådan starter det meste af mit arbejde.

Vores sjæle er kaldet, og vi hører det begge. -Og jeg lover dig, at jeg er lige her, og ser for dig, der, hvor du ikke selv kan se klart. Når vi er færdige med vores arbejde, så ser du selv klart, og så vandrer du videre - uden mig.

 

Kærligheden er stor og fri

Jeg samarbejder med andre dygtige behandlere, som jeg henviser til, når eller hvis energien viser, at det er med en anden end mig, de næste skridt skal tages. Min kærlighed til det enkelte menneske er så stor og fri, at det eneste, der betyder noget, er, at du får den hjælp, du har brug for. At du støttes i at heale, se og vækkes til din sandhed, på den måde, der er rigtig for dig. Faktisk har jeg flere gange spurgt ind til, hvorfor netop jeg har de gaver jeg har, og svaret er altid det samme: "Fordi du ikke tager ejerskab af dine evne; fordi du aldrig siger nej til at gå hele vejen, og derigennem hjælpe andre". -Og det må jeg jo sande er rigtigt!

 

Alle skal kunne være med

At leve i enhed med energien, er for mig den eneste vej, og mit inderlige ønske er at stille mig til rådighed for så mange mennesker som muligt. Dette har jeg ladet afspejle i min pris, der nu består af en mindre grundpris med muligheden for at betale mere, hvis du føler det i dit hjerte.

 

For dig der kender mig, og for dig jeg aldrig har mødt, da er det nu sådan, at vejen ind til vores arbejde går igennem en samtale af max. 25 minutters varighed. Alle mine evner, Universet, bevidstheder og mine mange års erfaringer er med i denne samtale, og jeg vil glæde mig uendeligt til at have den med dig.

 
Trust Love Banner_rev.a.png
AO0I7319.jpg

Samtalens afsæt

FRA DEN HVIDE DAME TIL CALLE MONTSEGUER

Den hvide dame

Siden jeg var barn, har jeg set energi. Jeg lærte at høre og forstå energi, da jeg ikke var mere end 6 år gammel; igen og igen kom denne smukke, hvide dame til mig. Hun talte til mig og hjalp mig igennem store dele af min, til tider, udfordrende barndom. Jeg lærte, at når damen talte, og jeg valgte at lytte og gøre som hun sagde, da kom jeg igennem de svære ting i mit liv, på nye og smukke måder.

 

Jeg har således altid talt med energien, men jeg har aldrig haft brug for at navngive, hvem jeg taler med. Når jeg ser et menneske, da ser jeg helhed, jeg er ikke begrænset af hverken tid eller rum. Så om du kommer med åndelige, personlige eller fysiske udfordringer, da ser jeg dig, og kan hjælpe dig finde retning og forløsning.

 

Calle Montseguer

For en del år tilbage, fik jeg i en kort periode, inden han skulle rejse fra sit jordiske liv, lov til at arbejde med Seeren, Calle Montseguer. Det var for mig første gang, jeg mødte et menneske, jeg følte kunne se ind i min verden, som forstod mit verdenssyn, og jeg fik lov at dygtiggøre mig og skabe forståelse i hans nærvær. Det var med ham, at jeg begyndte at opdage, at jeg kunne se kroppen, se sjælen og arbejde med begge.

 

En simpel Pilgrim

Jeg er dybt dedikeret i mit åndelige og personlige arbejde, jeg vandrer i tillid, jeg kan ikke andet. Det betyder ikke nødvendigvis, at jeg altid forstår min egen vej, men det betyder, at jeg hele tiden lærer, og derigennem vækkes i en større og større tilgang til klarhed. Så jeg både ser, jeg vækker healingen og er shaman i hjertet - mit arbejde sker fuldkommen flydende imellem alle disse energier og dimensioner. -Men mest af alt, er jeg en simpel Pilgrim af Livet.

 

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser