Gratis: Gathering Love

KANALISERING AF BUDSKABER, DYB HEALING, MEDITATION & INSPIRATION

Vejen.jpg
LIDT OM GATHERING LOVE
Kærligt fællesskab til støtte på din rejse som pilgrim i livet

På alle hverdage kl 09:00 åbner Pernille Mandira for sine gaver, og lader healende, kanaliserede budskaber og inspiration strømme ind i det virtuelle rum, hun har døbt "Gathering Love". Det er en gave til dig i en tid, hvor det at vælge kærligheden, det fredfyldte og sandheden har særligt stor betydning.

Gathering Love
00:00 / 03:02
- Pernille Mandira
 

Vigtigt

OM AT MØDES TIL

GATHERING LOVE

 • Vi mødes med åbne hjerter, i accept af, at alt der måtte blive kanaliseret, sagt, og henvist til ikke er en universel sandhed, men er ment som inspiration til din rejse. 

 • Healinger der måtte opstå spontant, eller guidet bydes hjerteligt velkommen. Men vi vil altid anbefale dig at bevare din ben godt og solidt plantet i moder jord, og huske at søge hjælp rette sted, ved behov. 
   

 • En stor del af kanaliseringerne og de budskaber, der formidles, vil være på engelsk.
   

 • Det er bedst at du sætter dig et sted, hvor du kan være uforstyrret, at du slår din mikrofon fra, og hvis du har brug for at bevæge dig rundt, at du slukker dit kamera. 
   

 • Du skal ikke tilmelde dig nogen steder, blot møde op i vores virtuelle mødested i Zoom. Linket hertil finder du i vores Facebook-gruppe.

   

 • Det er gratis at deltage for alle. 

Show More
 

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

Tid

Alle hverdagsmorgener fra kl. 09:00 til senest 09:45 - musik spiller fra kl 08:45, og du er velkommen til at sætte dig og nyde det. 


Sted

I dit hjem, fra online program (Zoom).

 

Pris og tilmelding

Det er gratis, du møder blot op.

Optagelserne

Fra d. 15. april 2020, vil alle morgener blive optaget, der er få optagelser fra starten og til denne dato. Disse unikke optagelser vil du kunne købe dig adgang til pr. 1. december 2020. 

Donationer

Det er gratis at deltage i Gathering Love. Det er vigtigt, at du ved, at dette er udgangspunktet. Måtte du dog finde lyst til at donere til Pernille Mandiras arbejde, vil dette blive modtaget med største taknemmelighed og kærlighed - skriv til os, og vi finder vej.

 

Deltag (link i facebook-gruppe)

Dit link til Zoom, som er det online møderum, Gathering Love finder sted, får du i Facebook-gruppen, som du finder her.

 

I Facebook-gruppen deler Pernille Mandira

fra morgenerne, ligesom du kan dele dine oplevelser og indsigter, og blive holdt af alle som er med. Facebook-gruppens indhold kun synlig for Gathering Love-deltagere.

 

Place of silence

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser