©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Sjælskunst

EN VEJ IND TIL SJÆLENS ORDLØSE SPROG

I løbet af en weekend, får du indblik i de teknikker og værktøjer, jeg har brugt gennem 15 år års arbejde med Sjæls Kunsten. De er metoder til dybe healinger, åndelig vækkelse og terapi – som jeg bruger i arbejdet med kunstnere, musikere, og forfattere, som er gået i stå i deres kreative processer. Og som jeg har brugt i virksomheder, hvor ledere og personalegrupper har kunnet bruge kunsten til at opdage den enkeltes unikke ressourcer, og de evner, som lå skjult som uudnyttede potentialer og karakterstyrker.

FORLØSNING AF ENERGI

"Dybest set er Sjæls Kunst som healings- og energetisk værktøj en sanselig og kreativ åbning for dig, der ved, at der er mere i dig, end det, du kan ordsætte.

 

Uanset om du har malet før, så kan du være med i denne ordløse samtale med din sjæl. Du inviteres til at åbne for farvernes og energiens visdom, et rum af leg, dybde, glæde, alvor, healing og åndelig bevidsthed. Så kalder det dig at kunne høre Sjælens Ordløse Sprog, at åbne dig for healing og nærvær, og har du lyst til at lære lidt om Sjæls Kunst – også hvordan du også kan bruge det hjemme efter denne weekend – ja, så kom og vær med.

 

Hvilket billede du skal lave, det åbner sig når vi mødes. Alle materialer står klar til dig, du skal blot medbringe tøj, du kan male i, en madpakke, samt tøj til, at du kan gå ud og få lidt frisk luft."

- Pernille Mandira
IMG_3439_edited.jpg

Jeg har igennem 15 år arbejdet med den Intuitive Billedkunst, og har opdaget, hvor stærkt et værktøj det er, til at formidle sjælens sprog og visdom, i et ordløst rum.

Når vi stiller os til rådighed foran lærredet, slipper kontrollen, penslerne og tanken om det færdige resultat, ja så skaber vi et helligt rum, hvorfra sjælen – igennem farverne – kan tale til os.

Den Intuitive Billedkunst kan få os ind til det sted i os selv, hvor selv Engle ej tør træde; det er som en ordløs stemme, der healer, forvandler og taler på en måde, så vi alle kan finde sandhed og ro. Således at vi, i et hav af ubevogtede øjeblikke, har mulighed for at finde os svøbt i vores essens og sandhed.

 

Ikke altid er vejen dertil nem, og uden frustrationer, da vi må over de tærskler, som vi har skabt – som begrænsende overbevisninger for os selv i livets mange skoler. Men det er lige der, det bliver særligt, det er lige der, magien opstår. For i det ordløse, i dét sprog, farverne taler, der, hvor sjælen kommer til udtryk i billedet – der bringes vi tilbage til sandheden, og i det ubevogtede øjeblik, heales lag af tidligere liv, dette liv, og du frisættes i den grad, det er muligt for dig, i det øjeblik det sker.

 

En smuk workshop

DET FÅR DU MED DIG PÅ DENNE DAG

 • Du vil lære at rense både din egen og hjemmets energi. 

 • Du vil hands-on få lov at rense i mit hjem på Fuglsangsgaard, så du ved, hvordan processen foregår, og er tryg ved at arbejde med clearing. 
   

 • Du bliver introduceret til at arbejde med kul, insence, fjer og klokker - og får et indblik i ældgamle Shamanistiske teknikker til clearing. 
   

 • Du modtager udførligt materiale, som støtter dig i dit arbejde med clearing. 
   

 • Vi starter dagen med Shamanistisk healing og renselse af dig og dit energifelt. Teknikker til fortsat vedligehold af denne renselse vil blive givet til dig. 

 • Du vil, hvis du måtte ønske det, gennem lidt mere egen-træning, også være i stand til at rense andres hjem.

 • Rabat på kurset "Når Spirit skal hjælpes Videre" - som er en overbygning på dette kursus. 

Show More

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATO​​

STED
Fuglsangsgaard
Strædet 2a, Gørslev
4100 Ringsted


PRIS & TILMELDING

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til
Pernille Mandira på connect@trustlove.dk. 

Pris for kurset inkl. alt materiale: kr. 1.950,- 
Kursusafgift betales ved tilmelding. 

ØVRIGE PRAKTISKE OPLYSNINGER

Du medbringer selv madpakke, men der vil være kaffe, the og lidt snacks i løbet af dagen.