WHEN LOVE IS THE ANSWER

LAD OS SAMMEN HEALE OG FORLØSE 2020,LAD OS TAKKE DET FOR DETS INDSIGTER OG VÆKKELSER, OG LAD OS DEREFTER FRISÆTTE OS FRA DET.

OG LAD OS DEREFTER MØDES OM AT BYDE 2021 VELKOMMEN, LAD DEN FULDE BEVISTHED HVILE VED DET FØDDER OG BEVIDST GØRE OS KLAR TIL DETS VÆKKELSER.  

 FOR AT ÅBEN BEGGE REJSER, VIL VI BRUGE SHAMANISTISK ARBEJDE, VI VIL BESØGE VORES FORFÆDRE OG BEDE OM HEALING. 

FORLØSNING AF ENERGI

"Måske mere vigtigt end nogen siden før, er det at vi tør være vågne i den transit, den bardo der fører os fra 2020 til 2021. Alle har vi været dybt berørt at de At være og leve i energi, er for os alle en del af det at leve her på jorden. Da vi ikke kan se energien, er det de færreste, der tænker over, hvor uendelig stor en indflydelse, den har på vores hverdag - for det liv vi lever. Den er der for dig, for at du støttes mest muligt i at være, den du er, i at udleve dine kreative, kærlige, vise sider – ja, i at udleve hele dig.

 

Hvis atmosfæren omkring dig er tung, træt, fyldt med vrede, tanker og uforløste temaer, bliver svært at være let, frisk, glad, frembringe al din visdom, og få bearbejdet dagens temaer.

Alle vores TANKER, ORD og FØLELSER ophobes i atmosfæren, og lagres som fortættet energi. Du har sikkert prøvet at komme ind i et hjem, hvor der ikke føles rart at være; man kan næsten mærke, hvordan menneskene, der bor der, har det skidt, eller lige har været oppe at skændes.

Det er ikke spor unormalt, tværtimod er vi som mennesker nødsaget til at erkende, hvor modtagelige vi er, hvor hurtigt vi opfanger andres energi, og lader den påvirke vores. En tur i supermarkedet, i børnehaven, på arbejdet – alle steder påvirkes vi af andre, deres tanker, følelser og ord. Og denne udveksling sidder så i vores energi og vi tager den med hjem.

 

Det hele handler om sammenhængen mellem krop, sjæl og ånd - mellem det indre og det ydre. De gamle clearingteknikker er én af de veje, der forbinder disse to verdener, og gør det muligt at skabe en forløsning af energi."

- Pernille Mandira
AO0I8948_edited.jpg
AO0I8178.jpg

Dybt i dig findes visdommen til at lave alt det som livets skole tilbyder dig, 


Sådan er det stadig, og derfor er det så betydningsfuldt at kunne rense sit hjem og sin energi, at have respekt for energien, og dens mulighed for støtte os på vores rejse i Livets Skole. Det er så vigtigt, det er noget vi alle burde lære at mestre, tidligt i livet.

Med denne workshop inviterer jeg dig til at opdage, hvordan du kan bruge clearings i din hverdag, som en måde at skabe god energi omkring dig. Både til glæde for dig selv og de mennesker, du har tæt på dig.

guld cirkel.png

verden

Jeg hører kaldet i mit hjerte, som en stemme fra et sted i mig jeg har hørt kaldet fra siden ejg var en lille pige, 

AO0I7253.jpg
 

Online workshop

DET FÅR DU MED

Shamanistiske teknikker

Introduktion til at arbejde med kul, insence, fjer og klokker - samt et indblik i ældgamle Shamanistiske teknikker til clearing, sådan at du kan rense energien i dit hjem. 
 

Gennemarbejde støttemateriale

Udførligt materiale bestående af lydfil og en skriftlig guide, som støtter dig i dit arbejde med clearing. 
 

Startpakke med clearing produkter

En clearing-startpakke, indeholdende de fem unikke incenser med hver deres betydning, samt kul af fineste kvalitet - til en værdi af dkr. 380,-
 

Facebook gruppe

Eksklusiv adgang til lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine oplevelser og stille spørgsmål.
 

Online støttende møde

Du tilbydes deltagelse i et online Q&A møde, sammen med Pernille Mandira. Hvor du med de andre deltagere, får mulighed for at stille spørgsmål, og vil få uddybende forklaring på anvendelse af Clearing teknikkerne (via Zoom-videokonference)
 

Bonus

Udover Q&A, indeholder Zoom-mødet en introduktion til, hvordan du renser dit eget energifelt. Inspiration til fortsat vedligehold af denne renselse vil blive givet til dig. 

Mulighed for at rense andres hjem

Du vil, hvis du måtte ønske det, gennem lidt mere egen-træning, også være i stand til at rense andres hjem.

opfølgende personligt qa møde

Skulle du føle behov for yderligere sparring og hjælp fra Pernille Mandira, kan 30 minutters ene møde tilkøbes til kr. 650,- 

DETTE KURSUS GIVER ADGANG TIL

"Når Spirit skal hjælpes Videre" - som er en overbygning på dette kursus. 

89091.jpg

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATO​​ER FOR ZOOM-MØDER, 2020

03. september kl. 18:30

16. september kl. 18:30

08. oktober kl. 18:30

Disse datoer opdateres løbende efter behov. Følg med her på siden.

 

STED

Hjemme hos dig selv.

PRIS

Prisen er inkl. startpakke, udførligt materiale, adgang til deltagelse på et Q&A Zoom-møde og eksklusiv adgang til Facebook-gruppe: kr. 1.250,- + kr. 35,- til forsendelse af startpakke.

 

Ønsker du at komme igang med det samme og afhente startpakken selv, er du meget velkommen hos Pernille Mandira på Fuglesangsgaard. 
 

Kursusafgift betales ved tilmelding. 

Vigtigt

Denne workshop underviser ikke i udrensning af spirit eller afdøde. 

Tilmelding

Udfyld denne formular for at tilmelde dig online clearing-workshoppen.

 
 
 

Redskaber til clearing

OVERSIGT OVER PRODUKTER

Herunder finder du nogle af de produkter, Pernille Mandira bruger i sit clearing-arbejde.

Produkterne kan købes enten ved at bestille dem, når du tilmelder dig til workshoppen (du kan tilvælge de forskellige produkter i formularen) eller ved at sende en mail med din bestilling til connect@trustlove.dk.


Der tillægges porto på kr. 35,- ved alle afsendelser, uanset ordrens størrelse.

Ønsker du at hente dine redskaber selv, er du velkommen på Fuglesangsgaard. 

AO0I7884.jpg

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser