Clearings

KROPPEN, HUSET & SJÆLEN

AO0I7884.jpg
filigran_guld a.png
AO0I8082.jpg
golden_art_32.png

Lidt om clearings

HØR PERNILLE FORTÆLLE OM CLEARINGS

Om clearingPernille Mandira
00:00 / 08:39

»Som pilgrim i Livets Skole, færdes du sikkert på den vej, der handler om at opdage, hvordan du styrker forbindelsen til din sjæls stemme og følger dens retning; hvordan du fører dens anvisninger ud dit levede liv, gennem det fysiske tempel, der er dig givet.

 

For mig er det så uendelig smukt at opdage og forløse de energetiske kringelkroge der findes i kroppens tempel, og derfor endnu større at få lov til at gøre det på denne smukke og udvidede facon. Det er så særligt at se mennesker folde sig ud og opdage sig selv efter en clearing. Opdage, at de nu begynder at gøre deres sjæls fortællinger om kærlighed og kraft til virkelighed. Det skulle være mig den største glæde og ære, at være der for dig på denne måde - på din vej, på din rejse.«

- Pernille Mandira

Kroppen er sjælens tempel, det er visdom fra tidernes morgen. Men der findes endnu en dimension af dette dit fysiske tempel, som måske for de fleste er uopdaget - og derfor udgør en skjult, og kraftfuld åbning til forløsning og healing. Det er de fysiske rammer, du kalder dit hjem.

 

Gennem sit arbejde med at følge andre pilgrimme hjem - ind til det sted i mennesker, hun kalder ’natural born peace within’ - er det blevet Pernille vist, hvordan energien fra vores længsler, drømme og erindringer fra dette såvel som fra tidligere liv, fra bristede håb og hjerter, ikke kun forgrener sig ud i kroppens tempel, men også finder deres manifest i vores fysiske hjem. Dette manifest spejler kroppens indre forsvarsværker som et usynligt, men gangske mærkbart ’stillads’, hvis låste struktur står vagt om hjemmets vægge.

 

Gennem en clearing - dette særlige ritual for dit hjem, forlængelsen af dit kropslige tempel - får du hjælp til at frisætte disse forsvarsværker. Dette rigide stillads, som du, måske helt uden at vide det, altid har levet med, og derfor har oplevet en version af, i alle de hjem, du har boet i. Måske har de, uden du har opdaget det, været med til at undertrykke din kreativitet, din tro på dig selv, glæden i dit familieliv, i dit ægteskab - eller hvor end i livet, du mærker en længsel efter at forbinde dig dybere til din sjæl, efter at komme hjem. -Hvor end i livet du ved, der findes mere magi, men ikke hvordan du kommer i kontakt med den. 

Oplev dit hjem påny:
Rens ud i dårlig, stagneret energi og få fornyet støtte til at leve i fred og harmoni
PRIS KR. 3.500,- + KØRSEL DKK 3,50 pr km

Clearings 

Energetisk rensning af dit hjem eller din virksomhed, der forløser stagneret energi, og forbinder dig til din essens.

Både for private og virksomheder

Det praktiske

En Clearing finder sted i dit hjem eller virksomheds lokaler, og varer mellem 1,5 og 2 timer. Umiddelbart efter clearingen, når du vender tilbage til dit hjem og/eller lokaler går du det hele igennem med Pernille Mandira, der highlighter de vigtigste aspekter af clearingen. Opsummeringen modtager du som lydfil, så du efterfølgende kan vende tilbage til den, skulle du have brug for det.

Inden for to uger efter clearingen, er du i kontakt med Pernille, enten telefonisk eller via mail, minimum én gang. Herudover er Pernille energetisk ved dit hjem for at være sikker på, at alt er som det skal være.

For små lejligheder eller større ejendomme aftales særskilt pris.

PRIS KR. 3.500,- + KØRSEL DKK 3,50 pr km
Kristine Stammer

»Kære Pernille, det er kommet fuldkommen bag på mig, at dette arbejde kunne være så vildt! Jeg har længe vidst, at når jeg fik mit eget sted, så skulle det have en rensning af dig... men alligevel. Det er så utroligt at opdage, hvordan min måde at 'holde mig selv' energetisk har ændret sig, efter du har været her - hvordan jeg føler mig fri på en måde, jeg ikke har kendt før nu. 

Minder fra min barndom, opdagelsen af, hvordan jeg har båret på dem, undgået dem, beskyttet mig fra dem, er lige pludselig blevet tydelige - og blevet sat fri. Jeg har helt ærlig aldrig oplevet noget lignende, og er så uendelig taknemmelig for at have modtaget denne gave. TAK kære.

Kæmpe kram til dig, Kristine«

Tak for nu

KÆRLIGT FARVEL TIL AFDØDES ÅNDER

golden_art_32.png

En clearing er ikke kun et energetisk ritual, der hjælper dig med at nedbryde dine egne indre vægge gennem de ydre - det er også en kærlig måde, hvorpå afdøde sjæle, der dvæler i og omkring dit hjem, kan hjælpes videre på deres færd.

 

Efter clearingen vil deres energi vil ikke længere være at findes, og derfor heller ikke skabe forstyrrelser, eller måske endda disharmoni, i dit hjem. At hjælpe disse sjæle videre kan skabe ganske overraskende forløsninger i din familiedynamik eller dit parforhold, og hjælpe jer til at opdage ressource imellem jer, I ikke vidste fandtes. Det kan også skabe en større følelse af fred og ro, og derfor give bedre nattesøvn.

Grøn_hylde_og_lys.jpg
Bagvæg_mod_stald.jpg
filigran_guld a.png