Lær clearing online

LÆR AT RENSE DIT HJEM FOR DÅRLIG, STAGNERET ENERGI 

FORLØSNING AF ENERGI

"At være og leve i energi, er for os alle en del af det at leve her på jorden. Da vi ikke kan se energien, er det de færreste, der tænker over, hvor uendelig stor en indflydelse, den har på vores hverdag - for det liv vi lever. Den er der for dig, for at du støttes mest muligt i at være, den du er, i at udleve dine kreative, kærlige, vise sider – ja, i at udleve hele dig.

 

Hvis atmosfæren omkring dig er tung, træt, fyldt med vrede, tanker og uforløste temaer, bliver svært at være let, frisk, glad, frembringe al din visdom, og få bearbejdet dagens temaer.

Alle vores TANKER, ORD og FØLELSER ophobes i atmosfæren, og lagres som fortættet energi. Du har sikkert prøvet at komme ind i et hjem, hvor der ikke føles rart at være; man kan næsten mærke, hvordan menneskene, der bor der, har det skidt, eller lige har været oppe at skændes.

Det er ikke spor unormalt, tværtimod er vi som mennesker nødsaget til at erkende, hvor modtagelige vi er, hvor hurtigt vi opfanger andres energi, og lader den påvirke vores. En tur i supermarkedet, i børnehaven, på arbejdet – alle steder påvirkes vi af andre, deres tanker, følelser og ord. Og denne udveksling sidder så i vores energi og vi tager den med hjem.

 

Det hele handler om sammenhængen mellem krop, sjæl og ånd - mellem det indre og det ydre. De gamle clearingteknikker er én af de veje, der forbinder disse to verdener, og gør det muligt at skabe en forløsning af energi."

- Pernille Mandira
AO0I8109.jpg
Billede%2026.03.2020%2013.50_edited.jpg

Igennem mit arbejde bliver jeg vist igen og igen, hvordan de gamle, unikke og stærke metoder ofte er simple i deres afsæt. Simple, og dog så powerfulde på samme tid. Sådan er det også med clearings.

Clearing er et urgammelt ritual, brugt af Shamaner, Terapeuter, Vise mænd og kvinder.  Igennem alle tider, har man haft vished om energiens påvirkning af os mennesker. Alt er energi, og der er stor forskel på, om vi bliver påvirket af åben og rolig energi, stangeret energi eller lukket og urolig energi.


Du har sikkert set billeder af shamaner med deres fjer og salviekoste, af røg, der stiger til vejrs ved renselsesritualer, og hørt bønner og mantraer reciteret igen og igen for frisættelse og vækkelse. Shamanerne vidste, at for at kunne opretholde et liv i balance, for at kunne trives, måtte en clearing ske ofte, som en del af et vanligt ritual. 


Sådan er det stadig, og derfor er det så betydningsfuldt at kunne rense sit hjem og sin energi, at have respekt for energien, og dens mulighed for støtte os på vores rejse i Livets Skole. Det er så vigtigt, det er noget vi alle burde lære at mestre, tidligt i livet.

Med denne master class inviterer jeg dig til at opdage, hvordan du kan bruge clearings i din hverdag, som en måde at skabe god energi omkring dig. Både til glæde for dig selv og de mennesker, du har tæt på dig.

Med denne online master class får du undervisning i de ældgamle shamanistiske clearing-værktøjer, så du kan bruge dem til rensning af din hjem.

 

Gennem lydfil, skriftligt materiale, og online udveksling, bliver du ført grundigt igennem clearingens enkle, men kraftfulde ritualer og redskaber. Du får mulighed for at stille spørgsmål, både i en lukket Facebook-gruppe, og på Zoom-kald med andre deltagere.

Priser:
For medlemmer af Templet*: kr. 0,-
For ikke-medlemmer: kr. 1.250,-

*Kræver Devotion-medlemskab. Tilmelding ikke nødvendig.

AO0I7253.jpg
 

Master class

DET FÅR DU MED

Shamanistiske teknikker

Introduktion til at arbejde med kul, insence, fjer og klokker - samt et indblik i ældgamle Shamanistiske teknikker til clearing, sådan at du kan rense energien i dit hjem. 
 

Gennemarbejde støttemateriale

Udførligt materiale bestående af lydfil og en skriftlig guide, som støtter dig i dit arbejde med clearing. 
 

Startpakke med clearing produkter

En clearing-startpakke, indeholdende de fem unikke incenser med hver deres betydning, samt kul af fineste kvalitet - til en værdi af dkr. 380,-
 

Facebook gruppe

Eksklusiv adgang til lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine oplevelser og stille spørgsmål.

Denne master class giver adgang til

"Når Spirit skal hjælpes Videre" - som er en overbygning på dette kursus. 

Online støttende møde

Du tilbydes deltagelse i et online Q&A møde, sammen med Pernille Mandira. Hvor du med de andre deltagere, får mulighed for at stille spørgsmål, og vil få uddybende forklaring på anvendelse af Clearing teknikkerne (via Zoom-videokonference)
 

Bonus

Udover Q&A, indeholder Zoom-mødet en introduktion til, hvordan du renser dit eget energifelt. Inspiration til fortsat vedligehold af denne renselse vil blive givet til dig. 

Mulighed for at rense andres hjem

Du vil, hvis du måtte ønske det, gennem lidt mere egen-træning, også være i stand til at rense andres hjem.

opfølgende personligt qa møde

Skulle du føle behov for yderligere sparring og hjælp fra Pernille Mandira, kan 30 minutters enemøde tilkøbes til kr. 650,- 

89091.jpg
AO0I7884.jpg

©2020 Pernille Mandira Mouritsen · TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design Kristine Stammer

Billeder Visuals by Chamara

Handelsbetingelser