©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

CLEARING WORKSHOP

LÆR AT RENSE DIG SELV OG DIT HJEM FOR DÅRLIG, STAGNERET ENERGI 

Jeg inviterer dig til at lære en samling af mange traditioners ældgamle clearing-værktøjer, så du kan buge det i dit hjem og til rensning af din egen energi. I løbet af en hel dag, arbejder vi med clearingens ritualer og redskaber, og du får mulighed for at øve dig, så du kan begynde at praktisere, når du kommer hjem.

FORLØSNING AF ENERGI

"At være og leve i energi, er for os alle en del af det at leve her på jorden. Da vi ikke kan se energien/atmosfæren, er det de færreste, der tænker over, hvor uendelig stor en indflydelse, den har på vores hverdag - for det liv vi lever. Den er der for dig, for at du støttes mest muligt i at være, den du er, i at udleve dine kreative, kærlige, vise sider – ja, i at udleve hele dig.

 

Hvis atmosfæren omkring dig er tung, træt, fyldt med vrede, tanker og uforløste temaer, bliver svært at være let, frisk, glad, frembringe al din visdom, og få bearbejdet dagens temaer.

Alle vores TANKER, ORD og FØLELSER ophobes i atmosfæren, og lagres som fortættet energi. Du har sikkert prøvet at komme ind i et hjem, hvor der bare ikke føles rart at være; man kan næsten mærke, hvordan menneskene, der bor der, har det skidt, eller lige har været oppe at skændes.

Det er ikke spor unormalt, tværtimod er vi som mennesker nødsaget til at erkende, hvor modtagelige vi er, hvor hurtigt vi opfanger andres energi, og lader den påvirke vores.

En tur i supermarkedet, i børnehaven, på arbejdet – alle steder påvirkes vi af andre, deres tanker, følelser og ord. Og denne udveksling sidder så i vores energi og vi tager den med hjem.

 

Det hele handler om sammenhængen mellem krop, sjæl og ånd - mellem det indre og det ydre. De gamle clearingteknikker er én af de veje, der forbinder disse to verdener."

- Pernille Mandira
IMG_0517.jpg

Igennem mit arbejde bliver jeg vist igen og igen, hvordan de gamle, unikke og stærke metoder ofte er simple i deres afsæt. Simple, og dog så powerfulde på samme tid. Sådan er det også med clearings.

Clearing er et urgammelt ritual, brugt af Shamaner, Terapeuter, Vise mænd og kvinder.  Igennem alle tider, har man haft vished om energiens påvirkning af os mennesker. Alt er energi, og der er stor forskel på, om vi bliver påvirket af åben og rolig energi, stangeret energi eller lukket og urolig energi.


Du har sikkert set billeder af shamaner med deres fjer og salviekoste, af røg, der stiger til vejrs ved renselsesritualer, og hørt bønner og mantraer reciteret igen og igen for frisættelse og vækkelse. Shamanerne vidste, at for at kunne opretholde et liv i balance, for at kunne trives, måtte en clearing ske ofte, som en del af et vanligt ritual. 


Sådan er det stadig, og derfor er det så betydningsfuldt at kunne rense sit hjem og sin energi, at have respekt for energien, og dens mulighed for støtte os på vores rejse i Livets Skole. Det er så vigtigt, det er noget vi alle burde lære at mestre, tidligt i livet.

Med denne workshop inviterer jeg dig til at opdage, hvordan du kan bruge clearings i din hverdag, som en måde at skabe god energi i og omkring dig. Både til glæde for dig selv og de mennesker, du har tæt på dig.

 

En smuk workshop

DET FÅR DU MED DIG PÅ DENNE DAG

 • Du vil lære at rense både din egen og hjemmets energi. 

 • Du vil hands-on få lov at rense i mit hjem på Fuglsangsgaard, så du ved, hvordan processen foregår, og er tryg ved at arbejde med clearing. 
   

 • Du bliver introduceret til at arbejde med kul, insence, fjer og klokker - og får et indblik i ældgamle Shamanistiske teknikker til clearing. 
   

 • Du modtager udførligt materiale, som støtter dig i dit arbejde med clearing. 
   

 • Vi starter dagen med Shamanistisk healing og renselse af dig og dit energifelt. Teknikker til fortsat vedligehold af denne renselse vil blive givet til dig. 

 • Du vil, hvis du måtte ønske det, gennem lidt mere egen-træning, også være i stand til at rense andres hjem.

 • Rabat på kurset "Når Spirit skal hjælpes Videre" - som er en overbygning på dette kursus. 

Show More

Praktiske Detaljer

TID, STED & PRIS

DATO​​

Søndag den 15. marts 2020
Fra 9:30 til 15:30

STED
Fuglsangsgaard
Strædet 2a, Gørslev
4100 Ringsted


PRIS & TILMELDING

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til
Pernille Mandira på connect@trustlove.dk. 

Pris for kurset inkl. udførligt materiale, undervisning og brug af kul og incense på selv dagen: kr. 1350,- 
Kursusafgift betales ved tilmelding. 

ØVRIGE PRAKTISKE OPLYSNINGER

Du medbringer selv madpakke, men der vil være kaffe, the og lidt snacks i løbet af dagen. Du skal medbringe tøj, der kan tåle at være i stald, og lade, da det er der, vi øver os i at arbejde med clearing. 

 

Der vil være mulighed for at købe insence, kul og andre redskaber til clearing til særpriser på selve dagen. 

Når du er færdig med denne dag, vil du være i stand til at rense din egen energi og dit hjems energi. 

Denne workshop underviser ikke i udrensning af spirit - afdøde, men vi taler lidt om emnet og hvordan du forholder dig.