Pris: kr. 225,-

Unika fjer

Disse unikafjer samles, så de hver især får deres eget energetiske og unikke udtryk. De er meget forskellige, så du må gå på opdagelse i billederne for at finde den, der passer til dig. 


Fjerene har deres egen energi, de arbejder i, og i takt med, at I begynder at arbejde sammen, vil du opleve en helt unik energi opstå; den vil med sikkerhed over tid blive Din Fjer! 
Hver fjer er håndsamlet og bundet med snor - de fleste fjer er ægte, men for at bevare balancen og ikke forgribe sig på naturen, kan syntetiske fjer forekomme i deres sammensætning - dette med afsæt i, at alt skal være i balance, også når vi arbejder med naturen.

Fjeren kan bruges til rituelt arbejde, til at arbejde i energikroppen, hvor du lader den rense ud med blide og bløde bevægelser, og som en del af clearing-arbejdet, hvor du bruger dem til at få din incense ”helt ud i hjørnerne” 

Da fjerene er unikke, har jeg skrevet lidt til hver fjer. Når du klikker på billedet, åbnes der til mine ord, lad mig vide hvilken én af dem, der skal være din. 
Du kan altid samle flere af disse fjer, for at lave en tykkere og bredere ”smudging” fjer. 

Hver fjer er ca 25 cm.