LÆR AT BRUGE DETTE UNIKKE GAMLE RITUAL OG VÆRKTØJ, SÅ DU SELV KAN RENSE DIT HJEM FOR DÅRLIG, STAGNERET ENERGI OG ATMOSFÆRE

FORLØSNING AF ENERGI

"At være og leve i energi, er for os alle en del af det at leve her på jorden. Da vi ikke kan se energien, er det de færreste, der tænker over, hvor uendelig stor en indflydelse, den har på vores hverdag - for det liv vi lever. Den er der for dig, for at du støttes mest muligt i at være, den du er, i at udleve dine kreative, kærlige, vise sider – ja, i at udleve hele dig.

 

Hvis atmosfæren omkring dig er tung, træt, fyldt med vrede, tanker og uforløste temaer, bliver svært at være let, frisk, glad, frembringe al din visdom, og få bearbejdet dagens temaer.

Alle vores tanker, ord og følelser ophobes i atmosfæren, og lagres som fortættet energi. Du har sikkert prøvet at komme ind i et hjem, hvor der ikke føles rart at være; man kan næsten mærke, hvordan menneskene, der bor der, har det skidt, eller lige har været oppe at skændes.

Det er ikke spor unormalt, tværtimod er vi som mennesker nødsaget til at erkende, hvor modtagelige vi er, hvor hurtigt vi opfanger andres energi, og lader den påvirke vores. En tur i supermarkedet, i børnehaven, på arbejdet – alle steder påvirkes vi af andre, deres tanker, følelser og ord. Og denne udveksling sidder så i vores energi og vi tager den med hjem.

 

Det hele handler om sammenhængen mellem krop, sjæl og ånd - mellem det indre og det ydre. De gamle clearingteknikker er én af de veje, der forbinder disse to verdener, og gør det muligt at skabe en forløsning af energi."

- Pernille Mandira
AO0I7884.jpg
filigran_guld a.png
AO0I8132.jpg

læs dette først

Igennem årene har jeg undervist rigtig mange i denne særlige metoder, og jeg ved, hvor fantastisk det er at kunne - men jeg ved også, at metoder kalder på, at du vil dig selv og dine kæreste bedste.

Alle har vi blokeringer, der stiller sig i vejen for at ville os selv det bedste. Det er noget af det sværeste for os mennesker at ville os selv det bedste, og at turde sætte os selv først, i alt vi gør og er. Dette gamle ritual og værktøj kan være din vej til at mærke dit eget fulde lys, dit højeste potentiale, og egen dybe kærlighed på en måde, du måske aldrig før har følt.

Det er, hvad det giver mig, når energien og atmosfærer i mit hjem er klar og ren. Da opdager jeg mig selv så meget mere tydeligt og rent, og derfra kommer modet og tilliden til at ville mig selv det bedste, og til at ville opdage, hvem jeg virkelig er.

Denne Master Class kan være startskuddet til, at du prioriterer dig selv, dit åndelige og fysiske tempel i sådan en grad, at du giver plads til at "gøre rent" - ikke kun i vindueskarmen, men i energien og atmosfæren, så du på din rejse her på jord har de bedste betingelser for at vokse og vækkes i den kærlighed og det lys, der er dig.

Gennem lydfiler, skriftligt materiale og online udveksling, bliver du ført grundigt igennem de urgamle shamanistiske clearingritualer. Du får mulighed for at stille spørgsmål til disse enkle, men kraftfulde redskaber i den lukkede Facebook-gruppe, og ved materialet på medlemssiden.

For det samlede materiale, inkl. det særlige insence-startsæt:
Intropris: Kr. 889,-

efter 28. februar normal pris 1.250,-

Det er foranderlige tider, og derfor har jeg valgt, at du kan betale i 2 rater.

golden_art_32.png

Clearing Master Class

Et urgammelt shamanistisk ritual

Clearing er et urgammelt ritual, brugt af Shamaner, terapeuter, og vise mænd og kvinder. Igennem alle tider, har man haft vished om energiens påvirkning af os mennesker.

Alt du behøver for at komme igang

Du får alt, du brug for, for at komme godt igang med clearing: Lydfiler, skriftlig guide, startpakke med produkter, online støtte og mulighed for et personligt møde med Pernille Mandira

Clearing redskaber

I shoppen finder du de lækreste redskaber, der kan støtte dig i dit clearing-arbejde: Fjer, klokker, insence og kul. Alle produkter er nøje udvalgt og afprøvet af Penrille Mandira

AO0I8255_edited.jpg

Master class i clearing

DET FÅR DU MED

golden_art_32.png
Shamanistiske teknikker

Introduktion til at arbejde med kul, insence, fjer og klokker - samt et indblik i ældgamle Shamanistiske teknikker til Clearing, sådan at du kan rense energien i dit hjem.

Gennemarbejdet materiale

Materialet er lavet med afsæt i
Pernille Mandiras 15 års erfaring med Clearing. Det består af både lydfiler og en skriftlig guide, som støtter dig i dit arbejde med Clearing.

Startpakke med clearing produkter

En clearing-startpakke, indeholdende de fem unikke incenser med hver deres betydning, samt kul af fineste kvalitet - til en værdi af dkr. 450,-

Facebook gruppe

Eksklusiv adgang til lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine oplevelser og stille spørgsmål.

Online støtte

Du tilbydes at tilmelde dig den lukkede FaceBook gruppe, hvor Pernille Mandira vil svare på spørgsmål. Det samme gælder for selv medlemssiden, hvor du med andre deltagere kan udveksle og få hjælp af
Pernille Mandira .

​pris & betaling i rater

Du tilbydes en særpris i februar kr. 889,-
Derefter tilbage til normal pris kr. 1.250,-

 

Uanset hvilke pris, får du nu mulighed for at betale for denne
Master Class i rater - på købssiden ligger alle muligheder klar til dig.

Mulighed for at rense andres hjem

Du vil, hvis du måtte ønske det, gennem lidt mere egen-træning, også være i stand til at rense andres hjem.

opfølgende personligt ene-møde

Skulle du føle behov for yderligere sparring og hjælp fra Pernille Mandira kan du booke dette ene-møde. Vi arbejder alle forskelligt i og med energi, på dette møde hjælper Pernille Mandira dig finde din vej, det sker igennem dine spørgsmål og en åbning til energien.  

 

- 30 minutters online ene-møde ved. dit Clearing arbejde tilkøbes til kr. 650,-

Book dit møde her
filigran_guld a.png
 
IMG_7985.jpeg

Et urgammelt shamanistisk ritual

OM UNDERVISNINGENS KRAFT OG BETYDNING

golden_art_32.png

Igennem mit arbejde bliver jeg vist igen og igen, hvordan de gamle, unikke og stærke metoder ofte er simple i deres afsæt. Simple, og dog så kraftfulde på samme tid. Sådan er det også med clearings.

Clearing er et urgammelt ritual, brugt af Shamaner, terapeuter, og vise mænd og kvinder. Igennem alle tider, har man haft vished om energiens påvirkning af os mennesker. Alt er energi, og der er stor forskel på, om vi bliver påvirket af åben og rolig energi, stangeret energi eller lukket og urolig energi.


Du har sikkert set billeder af shamaner med deres fjer og salviekoste, af røg, der stiger til vejrs ved renselsesritualer, og hørt bønner og mantraer reciteret igen og igen for frisættelse og vækkelse. Shamanerne vidste, at for at kunne opretholde et liv i balance, for at kunne trives, måtte en clearing ske ofte, som en del af et vanligt ritual.


Sådan er det stadig, og derfor er det så betydningsfuldt at kunne rense sit hjem og sin energi, at have respekt for energien, og dens mulighed for støtte os på vores rejse i Livets Skole. Det er så vigtigt, det er noget vi alle burde lære at mestre, tidligt i livet.

Med denne Master Class inviterer jeg dig til at opdage, hvordan du kan bruge clearing i din hverdag, som en måde at skabe god energi omkring dig på. Både til glæde for dig selv og de mennesker, du har tæt på dig.

 
Trust Love Banner_rev.a.png

Helt unik, sacred insence

EN PORTAL TIL VÆKKELSE

golden_art_32.png

Det har taget mig mange år at finde frem til den bedste incense til netop dette arbejde.

Det er så vigtigt at den incense, der bruges til clearing-ritualet, er ren og har de rette ingredienser. Urterne er portalen til og skaber vækkelsen af de rette energier.

Den incense, jeg bruger, har jeg fundet hos Benediktinermunkene, der igennem århundreder har arbejdet på netop at lave rene, naturlige incenses, som støtter renselsen af både energi og atmosfære. De er selvfølgelig kemifri.

Når du tilmelder dig denne Master Class, modtager du er et lille startsæt jeg har lavet til dig, så du kan få lov til at bruge disse særlige incenses til dit clearing-arbejde. På den måde sikrer jeg mig, at du får det bedste resultat af dit clearing-arbejde. I materialet hører du mere om de forskellige typer af incense, og deres betydning.

Du modtager nok af hver incense til et par clearings, og jeg lægger en pakke kul med til dig også, så du kan komme igang med det samme

 
AO0I8082.jpg