©2018 Pernille Mandira Mouritsen / TrustLove. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

”Det har været en stor, stor gave for mig at modtage Buddha-healinger fra Pernille. 

 

Healingen er som at blive tilknyttet et vidunderligt univers, hvor dit indre bliver renset, løftet og fyldt med kærlighed og klarhed..."

Healing

FOR FORANDRING, SANDHED OG BALANCE

At modtage en healing er som at åbne for sjælens dybeste genkendelse af det der er sandt i det enkelte menneske. 
Det er som at kalde på balancen, lade den strømme til de steder i krop og sind, hvor der for en stund er opstået en ubalance. 

En healing er et skub mod det hele, det sande, men som med alt andet, er det den enkelte, der må bære åbenhed og ønsket om forandring i sit indre, så balance igen kan indfinde sig i den enkelte.

 

En healing med Pernille Mandira kan enten foregå live, eller som fjernhealing. Healingen er ikke begrænset af tid og rum.

Trust Love Satsang
Dybt transformerende pilgrimsfærd mod sandhed

TRUST LOVE SATSANG er en indre pilgrimsfærd, der forløber fra FEBRUAR - SEPTEMBER, 2020, hvor du og dine medrejsende bliver holdt i visdom og kærlighed - af jer selv, hinanden, og Pernille Mandira.

 

Det er en rejse for dig, der ønsker at bevæge dig ud over den mentale, kognitive måde at arbejde med dig selv og verden på. Som ønsker at aktivere nærværet af din sjæls stemme endnu klarere i dit levede liv, personligt såvel som professionelt.